All About Love: happy birthday
Showing posts with label happy birthday. Show all posts
Showing posts with label happy birthday. Show all posts

Thursday, November 17, 2016

HAPPY BIRTHDAY

5:22 PM
HAPPY BIRTHDAY
Assalammualaikum...


Happy Birthday to you ee.nanti kita celebrate next week.. Semoga dimurahkan rezeki dikurniakan kesihatan yang sempurna. Dan Semoga tetap kurus Hahaha



Hari ni ulang tahun kelahiran kakak MV yang ke-32.... baru sempat up entry sebab baru selesai program hari terbuka perpustakaan PSUPS dan bengkel literasi maklumat dengan kerjasama PNM....

Selesai 2 program dalam satu hari...dan selesai juga menghantar laporan penilaian prestasi tahunan....penat...

Need a rest...sakit badan....


Esok ..18.11 hari bertuah MV pula..oh tua dah i esok..
Read More

Friday, August 19, 2016

Happy Birthday wani syazwana 6 years old

11:47 AM
Happy Birthday wani syazwana 6 years old

Assalammualaikum

19.08.2016 happy Birthday to you wani syazwana binti Velentine.. You turns 6 years old. Semoga menjadi anak yang solehah Dan mendengar Kata. Mama abah abang kakak adik sayang wani. Semoga wani membesar  dengan sihat Dan berjaya dunia akhirat. Amin

Read More

Sunday, April 10, 2016

Happy Birthday Azwie

7:30 AM
Happy Birthday Azwie
Assalammualaikum...

Happy birthday Titi
10.04.2016...happy birthday buat adik kedua bongsu aku..Mohd Azwie Yap...Happy Birthday yang ke-20 tahun ..semoga terus berjaya,,,sejuk hati tengok adik2 yang pandai bedikari macam kau ni.,,

lepas exam stpm terus cri kerja....faham kesusahan kita..bukan orang senang,,,semoga  dimurahkan rezeki.amin 
Read More

Wednesday, May 15, 2013

Happy Belated Birthday Ayu

4:10 PM
Happy Belated Birthday Ayu
Assalammualaikum...

!n!  CeriT@ @yu ;-)
Jom Ke Blog Ayu

Selamat Hari jadi Ayu..Kak MV lambat Wish...sorry semalam Kesihatan tak mengizinkan...Kak MV doakan semoga Ayu dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang sempurna...

Pinjam kejap yea ayu


SELAMAT HARI JADI YANG KE-24 TAHUN
Read More

Monday, April 8, 2013

Selamat Hari jadi Jantung Hatiku

9:56 AM
Selamat Hari jadi Jantung Hatiku
Assalammualaikum..

Penantian menunggu detik 12.00am yang mana menandakan hari berukar lagi..dari ahad ke isnin..dan tarikh juga berganjak...akhirnya tarikh yang dinanti tiba 08.04.2013,,Penantian dengan melayan game candy crush saga membuatkan mata tak mengantuk...

Akhirnya seperti 9 tahun sebelumnya..MV menjadi orang pertama yang mengucapkan "Happy Birthday Abang",,walaupun My hubby sudah tidur(**penat buat kereta kawan) tapi terpancar juga senyuman...

Sebab dia tau yg isteri dia ni akan tunggu detik 12.00 am untuk menjadi orang pertama yang wish dia punya birthday...

Selamat hari jadi Abang
Selamat hari jadi abang..malam nanti kita sambut.sebab pagi tadi anak2 sound MV sudah kata mereka"mama nda beli kek untuk abah...mana boleh nda beli sebab kalau mama hari jadi babah selalu beli kek...jangan lupa hadiahnya sekali.."

Happy birthday to you my beloved Husband....semoga dimurahkan rezeki dikurniakan kesihatan yang sempurna..I Love u..mmuahhh



Read More

Sunday, March 31, 2013

Untuk Mama Lela

11:30 AM
Untuk Mama Lela
Assalammualaikum...
 
CUTE MAMA

Ini entry kedua untuk wish birthday...kalau tadi MV buat entry untu mama mia..sekarang ni buat Mama lela. sebab mama lela dan mama mia lahir pada tarikh yang sama..31.03...

Selamat ulang tahun kelahiran yang ke - 29 tahun buat mama lela..semoga dikurniakan kesihatan yang sempurna dan berbahagia di samping keluarga tersayang...

Happy Birthday Mama Lela

pinjam google
Read More

Saturday, March 16, 2013

Buat Deq & Cendol

7:00 AM
Buat Deq & Cendol
Assalammualaikum...

♥:: Mama Qhayra Bercerita ✿◕‿◕✿


U Are My Sunshine !

Selamat hari jadi buat mama qhayra & Cendol...Rindu  dengan dorang berdua ni,sorang skg belajar di Mesir..dan mama qhayra pula kurang aktif tahun ni atas sebab2 tertentu...

Mv Doakan Kamu berdua sukses & berbahagia dalam Hidup..Cendol belajar rajin2...dan Mama qhayra jaga diri baik2..rindu sama kamu..hehehe

Pinjam google

Selamat Hari Jadi
16.03.2013
Mama Qhayra & cendol
Semoga dikurniakan kesihatan yang sempurna.












Read More

Wednesday, March 13, 2013

TOday Is The Day

8:53 AM
TOday Is The Day
Assalammualaikum...


Ada kena mengena kah lagu ni dengan entry MV???sebenarnya entry ni utk wish birthday buat CIk Rose Cute salah seorang ahli GSF..MV dapat tau dr Deqla.....LAgu ni untuk kak Rose

Happy Birthday KAk...
Semoga di murahkan rezeki..
Dikurniakan kesihatan yang sempurna..
Dan semoga sentiasa bahagia disamping insan tersayang

♥CIK ROSE CUTE♥
Jom pegi blog dia...

Sannah Helwah Kak Rose
Read More

Monday, March 4, 2013

Selamat hari Tua KJ

2:56 PM
Selamat hari Tua KJ
Assalammualaikum...



Selamat hari jadi Buat karukord jagaus...yang ke -17..hehehe...17 lah sangat...kalau nak tau kena tanya tuan empunya badan aka Birthday boy..hehe


Happy birthday to you Jagaus
Selamat hari jadi jagaus
Sannah helwah jagaus



Read More