Followers

Showing posts with label cermin mata patah. Show all posts
Showing posts with label cermin mata patah. Show all posts

Thursday, May 26, 2016

Selamat tinggal cermin mata

Assalamualaikum


terlepas dah dari frame
Al kisah abang dibuli dan terpaksa buat ceemin mata baru yg pki nda smpi 2 bln pun huhu...
Ni lah ni geram sebenarnya.. Memang jumpa budak yg buli tue siap marah cakap kenapa pukul orang tanpa sebab tapi respon budak tu mengecewakan...

Dia langsung x rasa bersalah.. Ustaz tanya dia x mengaku.. Jadi bila mv tanya dia mengaku.. Tapi yg geram tu boleh dia ckp ala spek tu buli pki lagi...
try game pun tak dapat dah 
Pergh stress.. Tau x yg abg demam  ahad tu sebab satu 2 hari x dpt pki spek.  Dan menyebabkan kepala dia sakit.

Ari ahad baru mv dapat pergi buat spek baru.. Terbang jg lah duit rm1++..di bulan tua.. Ingt mau buat lps gaji Tapi bila tengok abg demam mcm tu.. Terus pki duit kecemasan yang mmg utk tujuan kecemasan...
Bila bercermin mata ni.. Kalau bergaduh dgn kawan mesti drg cpi spek dulu... Mv ckp dekat budak yg buli abg.. Mau bergaduh tlg  jgn kacau spek dia.   Bukan murah mau buat.. Dengan kedudukan  kewangan kami yg hidup d bandar ni...

Berdoa agar abg akan berani pertahankan  diri dia