All About Love: OST Sebenarnya Saya Isteri dia
Showing posts with label OST Sebenarnya Saya Isteri dia. Show all posts
Showing posts with label OST Sebenarnya Saya Isteri dia. Show all posts

Tuesday, April 9, 2013

Forteen-Kita-

8:46 AM
Forteen-Kita-
Assalammualaikum..
Pinjam google

Kau renunglah wajahku
Di manakah hilangnya
Raut seperti dulu
Bila dicemar air mata

Ku tak mahu berpisah
Kerana hati masih
Sayang pada dirimu
Tapi harapan makin kabur

Manakah kita jika kau dan aku tidak sekata
Sepi walaupun bila bersama
Dekat pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentang bersahaja
Walaupun bibir cuba menafi
Hati tak percaya tanya dengan jujur manakah kita
Di jiwaku sengsara menanggung derita
Kerana cinta berubah tapi tak mahu kehilanganmu




**lirik lagu Kita by forteen..nak cari videonya tak jumpa..ada jumpa kat you tube tapi nak upload tak leh pulak....


Read More

Monday, April 8, 2013

Izzue Islam Dan Forteen

2:28 PM
Izzue Islam Dan Forteen
Assalammualaikum...

Semalam masa ABPBH 2012 kumpulan forteen ada muncul sebagai pengacara bersama..terus MV terpandang Izzue Islam...kenal tak dengan Izzue Islam???

pinjam google
Alah yang jadi Firash dalam sebenarnya saya isteri dia yang main setiap jumaat di tv3 jam 9.00 malam...dan baru-baru ini Izzue islam menang Anugerah Pelakon Harapan FFM 25 iaitu melalui lakonannya dalam 29 februari,,,

Ok terus ke isunya..hehehe..rupa-rupanya dia ni ahli kumpulan Forteen alah yang ppular dengan lagu berdua bersatu,seperti dulu...dan lagu Kita iaitu ost sebenarnya saya isteri dia..

Umurnya muda lagi baru 23 tahun dan berasal dari kelantan..

**suka tengok dia berlakon

Read More

Saturday, March 30, 2013

OST Sebenarnya Saya Isteri dia

3:21 PM
OST Sebenarnya Saya Isteri dia
Assalammualaikum..

Semalam bermula drama sebenarnya aku isteri dia..MV hanya sempat tengok sikit jer,,masa rehat bola...so sempatlah menjeling2 drama tue,,

Tadi bukak Nuffnang,,ada yang caei os drama ni,,Mv kira nak sharekan video dari you tube tapi line internet ni pula cemburu...

So MV kongsikan tajuk lagu jelah boleh bah kan...Ost drama ni yang MV tau:
  1. Hazama-aku mahu dia
  2. forteen -KITA
Untuk video MV share nanti jak boleh bah kan...


Read More