All About Love: Kingston Lee
Showing posts with label Kingston Lee. Show all posts
Showing posts with label Kingston Lee. Show all posts

Wednesday, April 17, 2013

Olahragawan Dan Olahragawati Kebangsaan 2012

9:14 AM
Olahragawan Dan Olahragawati Kebangsaan 2012
Assalammualaikum.

Semalam berlangsung Majlis Anugerah Sukan Negara 2012 dan tahniah MV ucapkan pada Datuk Lee Chong Wei dan Penerjun muda dari Sarawak Pandelala Rinong kerana dinobatkan sebagai olahragawan dan olahragawati kebangsaan 2012.

Rezeki anak Datuk LCW nampaknya...Daddy Kingston Lee Sendiri mengakui yang anugerah ini adalah rezeki anak yang baru lahir...

Tahniah buat mereka berdua...Dan MV kongsikan pemenang untuk Majlis Anugerah Sukan Negara 2012 yang berlangsung semalam:

Senarai Pemenang Anugerah Sukan Negara 2012
Olahragawan Kebangsaan: Lee Chong Wei (Badminton)
Olahragawati Kebangsaan: Pandelela Rinong (Terjun)
Pasukan Lelaki Kebangsaan: Skuad hoki remaja
Pasukan Wanita Kebangsaan: Skuad skuasy wanita
Olahragawan Paralimpik Kebangsaan: Hasihin Sanawi (Memanah)
Olahragawati Paralimpik Kebangsaan: Tiada pemenang
Jurulatih Lelaki Kebangsaan: Rashid Sidek (Badminton)
Jurulatih Wanita Kebangsaan: Tiada pemenang
Anugerah Kepimpinan Sukan: Datuk Seri Paul Mony Samuel (Bola sepak) dan Datuk Abu Samah Wahab (Berbasikal)
Anugerah Tokoh Sukan: Tan Sri Elyas Omar
Anugerah Khas: Ng Chow Seng (Angkat berat) dan Zulfahmi Khairuddin (Permotoran)



Tahniah buat semua pemenang!!terus majukan sukan Untuk negara!!!
Read More

Monday, April 15, 2013

Kingston Lee Jadi Isu

2:10 PM
Kingston Lee Jadi Isu
Assalammualaikum..


Sumber google
Datin Wong Mew Choo selamat melahirkan anak lelaki yang diberi Kingston Lee pada jumaat lepas 12.04.2013 melalui pembedahan..Tahniah MV ucapkan pada Datuk Lee Chong Wei...

walaupun agak lewat tapi tak terlambat rasanya...oh ya MV tersentuh dengan ayat datuk LCW..katanya debaran menanti kelahiran bayi lelakinya  tak sabar dengan debaran masa nak beraksi di gelanggang...

Namun ada kata2 kurang enak yang kedengaran...Ada yang mempertikaikan kelahiran bayi comel ini"kawen bulan 11 bulan 4 dah dapat baby"

MV teringat dulu cikgu MV kat sekolah...dah mengandung baru daftar kawen..My dad pernah cakap kalau orang cina memang duduk serumah dulu..kalau mengandung baru daftar kawen sebab dorang nak jaga keturunan..

Lagipun dalam masyarakat cina takde istilah cerai ni...Ini info dari MY Dadlah..Kalau ada yang tak betul sila betulkan..tak baik sebenarnya mengaibkan orang lain...

**entry ni bukan untuk memburukkan sesiapa tetapi MV terpanggil berkongsi berdasarkan apa yang MV tau..Sebelum tue MV minta maaf sekiranya ada yang terasa..Buat Datuk Lee Chong Wei congratz again...
Read More