Review Novel : Dreamcatcher - Maya Adira - All About Love

Tuesday, January 29, 2019

Review Novel : Dreamcatcher - Maya Adira

Dreamcatcher Dreamcatcher by Maya Adira
My rating: 5 of 5 stars

Siapa sangka kerana kisah lama pintu hatinya tertutup untuk insan bergelar wanita.Khalid dibayangi kisahnya dengan arwah isteri.Amni pula si gadis yang lengkap sempruna segalanya.Cukup pakej sebagai isteri dan menantu kesayangan.

Semakin AMni mendekat....semakin khalid berusaha untuk menjauh sehingga dia bersetuju dengan Syafiqa yang menyamar sebagai isteri pertama khalid.Tanpa dia tahu yang sebenarnya Iqa menginginkan dan mendambakan khalid.

Tanpa pengetahuan ,iqa mengugut Amni dan membuat cerita yang khalid hanya cintakan dia bukan AMni...PErkahwinan dia dengan Amni sebenarnya adalah hanya untuk menunaikan permintaan keluarga.

Namun satu demi satu rahsia terbongkar.Satu kebenaran mengenai Nurul Ain!kebenaran mengenai Syafiqa!bagaimana apabila kebenaran itu terungkai sekali lagi Khalid kehilangan insan yang begelar anak...

Korang baca novel ni...walaupun jalan cerita berat tapi watak Imran abg amni buat kita terhibur,..watak ustazah Husna pun menarik serta watak Kamilah....MV pinjam buku ni melalui PNm e-lib..dan baca di app pnm e-readers

View all my reviews

1 comment: