Anjung ketam ,Kampung Tanjung Aru ,W.P.Labuan - All About Love

Friday, January 25, 2019

Anjung ketam ,Kampung Tanjung Aru ,W.P.Labuan

Image may contain: food and outdoor

Assalammualaikum

Anjung Ketam Tanjung Aru W.P Labuan.Kalau MV balik Labuan ini antara tempat wajib yang MV singgah..sebab mau makan seafood dengan bunyi ombak dan angin laut.Oh ya tempatnya berdekatan laut...memang sejuk dan tenang dari bunyi kenderaan.

Kalau datang sini wajib ambil ketam.1 Kg ketam RM45 boleh campur ketam suru dengan ketam bakau.Yang MV order ini ketam masak telur masin.Rezeki MV ketam yang ada tue semuanya ada telur...memang sedap lah makan...

MV order Scallop 600g rm54..ok yang ini kira beraloi sebab size scallop tue memang besar,,,,Scallop butter sedap yang amat hahaha...lepas tu order tomyam dengan sayur kailan...memang perghh lah..

So kamu kalau mau ke Labuan boleh lah pegi tempat ni.Dijamin Sedap..dia ada 4 gerai mv makan di gerai no.1 sebelah kanan....

4 comments:

  1. dulu ada plan nak ke Labuan tapi x jadi. kedai ni time tu masuk list da standby siap..
    nak cubala kononnya. hehe belum rezeki. one day insyallah sampai Labuan =)

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya menjamu selera ya kat Labuan

    ReplyDelete