Koleksi Novel Tulisan Zan Zarida - All About Love

Thursday, November 9, 2017

Koleksi Novel Tulisan Zan Zarida

Assalammualaikum...

5 koleksi zan zarida
Menambah koleksi novel MV di rumah dengan novel tulisan kak Zan Zarida...kak Zan zarida offer baik punyer untuk 3 buah novel RM50.00 siapa tak nak kan...MV beli 3 novel dia yang bertajuk :-

  1. Aduhai,bos bertuah 
  2. saya cup hati awak!
  3. kekasihku jangan marah
3 Novel RM50.00
Dengan itu MV ada kesemua novel tulisan beliau...dekat rumah ada 5 judul :-
  1. Aduhai,bos bertuah 
  2. saya cup hati awak!
  3. kekasihku jangan marah
  4. 'dia' my love
  5. alahai mat salih 
lagi satu judul ada di library tempat MV kerja :-

  1. mas kahwinku rm22.50
Kalau korang berminat nak dapat novel beliau boleh berhubung dengan beliau di Facebook Zan Zarida..baca novel tulisan beliau pastinya mencuit hati dan mudah difahami ceritanya///

4 comments:

  1. tengok kulit dah menarik nanti reviewlah hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum sis Ms Velentine

    Rajin membaca novel

    Menggalakkan industri kreatif

    Salam khamis. Kejap je dah nak cuti

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum sis

    Lepas ni boleh buat perpustakaan di rumah

    Semoga sihat wal afiat bersama keluarga tersayang

    ReplyDelete