Followers

Monday, April 10, 2017

Home » » Perempuan & Makeup

Perempuan & Makeup


Assalammualaikum...

PEREMPUAN

Kalau pakai makeup tak semestinya dia nak memikat lelaki tapi untuk kepuasan diri sendiri, Fitrah wanita sukakan kecantikan .

**Bagi MV bermakeup bukan sebab nak memikat ker apa...just untuk imej...pernah ditegur sebab tak bermakeup oleh bos...dek kerana itu ...belajar slow...dari hanya bedak ,lipstik n eyeshadow..

kemudian..berblusher...then eye brow..maskara..contour,concealer....alhamdulillah...lepas lah kalau setakat simple makeup harian dan dinner yang simple


6 comments:

  1. Makeup boleh menyakinkan diri. Baru ada konfiden.

    ReplyDelete
  2. Sama dengan CCL pun .. tak suka sangat bermake up - make up ni .mungkin tak pandai sama kot . Kalau pergi kerja just pakai lipbalm ja..dah kena tegur dengan boss , kerja berhadapan dengan orang ramai at least makeup sikit..tacap-tacap kata mata katanya.heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. so selepas terima teguran berubah lah jadi yg sekarang hihi

      Delete