Simple GA - 3D Puzzle - All About Love

Thursday, November 28, 2013

Simple GA - 3D Puzzle

Assalammualaikum..

Simple GA - 3D Puzzle
Syarat-syarat GA

1. Follow blog aku ni...
2. Like page facebook aku... ade kat blah kanan atas blog aku ni...
3. Follow instagram aku.. cari lan_careno dalam instagram... yg ni tak wajib pun... nak follow ke tak sukehati...
4. Buat entry tajuk : Simple GA - 3D Puzzle
5. Dalam entry tu, letakkan gambar sample puzzle yg aku bagi kat atas tu dan backlinkkan ke sini... kiranya gambar tu mcm banner rasmi utk GA ni laa... kononnya... aku malas nak creat2 banner lain...
6. Tinggalkan link entry korang kat entry ni...

TARIKH TUTUP ADALAH 29 NOVEMBER PUKUL 12 TENGAH HARI


Itu jer... simple kann... kalau boleh korang citer la skit dlm entry tu knape nak 3D Puzzle ni... korang dah biase buat ke belum atau tak pernah tgk pun 3D Puzzle ni mcm mana... kalau dah penah buat boh la gambar skali... ni juz optional la kalau nak citer... sajer la aku nak tau kot2 ade org yg sama hobi mcm aku ni... boleh share2 hobi ni kan... kalau mls sgt juz tempek banner rasmi GA ni pun dah cukup dah...

Hadiah dia adalah seperti gambar di bawah ni... Hadiah dah pun dlm simpanan aku... tunggu nak pos jer...

InsyaAllah kalau sambutan utk GA ni luar jangka, aku akan tambah hadiah puzzle...

Cara pemilihan pemenang utk GA ni adalah dipilih sendiri oleh Akiff... mcm yg pernah Akiff buat sebelum ni... nak tgk mcm mana Akiff pilih boleh tgk kat entry sini... tapi pemilihan kali ni aku rekod dgn keek skali sbb nak tunjukkan ketelusan aku dlm memilih pemenang... nnti boleh tgk video Akiff pilih pemenang melalui keek... haaaaa... alang2 dah sebut keek ni kannn... sape2 yg ade kik tu boleh la follow aku... hahahaha... try search lan_careno kat keek tu... mostly video keek aku citer pasal Akiff jer la kannn...

Okeh... tu jer... kalau korang yg berminat nak sponser hadiah utk GA ni boleh roger aku k... (ade ker?... hahahha...)... mane la tau kot ade extra gift utk korang kannn...


Daaaaannnnnnn... tibe2 ade idea baru ni... sesiapa yg joint GA ni aku akan masukkan dlm blog list khas yg akan aku buat nnti... bloglist tu akan stay kat side bar blog aku ni untuk selama mana yg aku nak... sesuke hati aku...

***BETUL2 copy dari penganjur..hehehe... MV nak puzzle 3d ni sebab MV nak bagi hadiah kat MY HAikalAYu...depa suka sangat benda mcm ni....lagipun MV sendiri pun excited tengok 3d puzzle ni..harap2 ada nasiblah kan.,...hehehe.....sebab due date nak dekatt dah ni..

Jom Join Ramai2 DI SINI

6 comments: