Followers

Monday, November 18, 2013

Home » , , » Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je

Assalammualaikum...

Nampaknya hari ni..hari macam cantik je macam comel je...sebab MV nak join Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je by Mak Dara


Bicara Mak Dara
nak join klik sini 


Tertarik untuk menyertai segmen ini? Ikuti langkah yang mudah seperti dibawah.
1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..


mempertaruhkan kecantikan anak MV,...wakaka...
**JOm Join ramai2

21 comments:

  1. ada hadiah ker utk segmen ni? atau suka2 je.. mcm tertarik nk join wlu sekadar suka2.. hihi..

    ReplyDelete
  2. shark vote untk amoi baju merah..
    heheh..
    bukan macam comey dh tu..
    dh mmg comey.

    ReplyDelete
  3. bulatnye mata die.. nak join jugaklah.. hehehe

    ReplyDelete
  4. hihi kiut
    all d bez sis mv
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. comelnye....:)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  8. alaaaaa!
    comelnya rmbut dia tu mcm korea je!
    suka rmbut mcm ni !
    MG suh akk buat mcm ni ka anak dia tp die xnak ..huhu
    comey2! dtg jenjalan sni n folow skali . nk tgk baby korean ni lg next update :)

    ReplyDelete
  9. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  12. comeynya...

    salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum..MV,

    selamat bersegmen k.....

    mselim3

    ReplyDelete
  15. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  17. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ comel ... anak MV ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  18. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete