Followers

Monday, May 14, 2012

Home » Penangan Family Day PSUPS

Penangan Family Day PSUPS

Salam buat semua kawan2 blogger...sorry kalo ada yang tercari-cari...tertanya2 mana perginya Ms Velentine yang cute(hahahaha,,,,cute ke???)....

Bukan sengaja mendiamkan diri tp tiada kesempatan untuk berblog...disebabkan tuntutan kerja yang banyak....dan sebab kat library internet x ok lagi...ni pun curi2 pg ofis di tingkat 7....semua tau kan Ms Velentine online kat ofis je.. sorry Cik Nur bukan x sudi menerima kunjungan tp tuannya x berkesempatan...

Berbalik pada tajuk entri...semalam ofis Ms Velentine buat family day...best giler...anak2 pun enjoy...Ms Velentine ngan hubby dpt no.3 acara lari ikat kaki..hehehe.nasib x jatuh mcm member2 lain....moment yang paling best bila pertandingan tarik tali...team TSUP vs Team SUP....and the winner is Team SUP iaitu team Ms Velentine dengan keputusan 2-1...

Tapi skg hadiah paling best ialah semua org sakit2 badan termasuklah Ms Velentine....ada sape2 sudi bg hadiah baucar utk urutan badan ke???hehehe...

Oklah miss awak2 semua

17 comments:

  1. OOO...patutlah..

    hehe tahniah dear :)

    welcome back :)

    nanti baca entri ni ok :)
    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/05/nak-tambah-geng-segar-follower-tak.html

    ReplyDelete
  2. oo...bz rupanya.!
    risau juga..hihihi..

    xdelah pula voucher untuk di beri..huhhuhu..

    ReplyDelete
  3. Wah..tahniah la..

    tercari2 juga,bz rupanya..:)

    ReplyDelete
  4. ohhh...
    biase la tu, kekadang kita xdapat lari dari situasi...
    takpe, dahulukan yg penting OK=))

    ReplyDelete
  5. tahniah....
    seronok nya ada hari keluarga

    ReplyDelete
  6. mane gambar family day? ;)

    ReplyDelete
  7. welcome back..patot la menghilang...xde gmbr ke?? huhu

    ReplyDelete
  8. tahniah..
    skali skala bl ada event mcm ni seronok kan,rs hilang segala penat =p

    ReplyDelete
  9. wah, mesti best masa family dah tu kan? nnt share gmbr yea;) tahniah sbb dpt tmpt;) yeaah;) tak pe, take ur time. klu ada masa baru blogging;) mcm sy juga, sllu sibuk tp x pe, asalkan terus berblogging;)

    ReplyDelete
  10. 1st time bw here n Followed. Hope hit me back yea

    ReplyDelete
  11. mesti syok family day kan.. nanti kongsi gambar sekali.. boleh tengok

    ReplyDelete
  12. nk tgk gambar.....nk tgk gambar.... (^____^)

    ReplyDelete
  13. mmg syok nak2 kalau ada cabutan bertuah n tercabutlak number kita..hehehe..yang waktu2 bersukanpun ada mcm hamper.mmg syokkan?hehe..tahun lepas family day hubby besh kat PD..

    salam kenal dr gsf=)

    ReplyDelete
  14. wahhh mesti best kan?? masa nih la nk mengeratkan lagi hubungan ukhwah sesama opis mate :))

    salam kenal dr Mama Qhayra ^^

    ReplyDelete
  15. sronoknye dpt g family holiday..mmg byk aktiviti diadakan kannnn...mmg terjalin ketat persaudaraan
    follower ke 154

    ReplyDelete
  16. beznya wat aktiviti cmni..hehe..dear ayu ahli bru gsf...singgah n follow sini..;-)..jemputlah ke blog ;-)

    ReplyDelete
  17. 1. dalam ruang sembang Pesona ada info ABL blog dah keluar GFS!.iya ke, saya lum perhati tul2
    2. Alamak memang best urut2 kala badan sendi sakit. paling cepat mintalah urut dengan si kecil ya..hehe

    ReplyDelete