All About Love

Friday, January 6, 2017

Cpuv Nuffnang 2017

9:14 AM
Cpuv Nuffnang 2017

Assalammualaikum...

ada 6 cpuv baru januari 2017
Cerita NUffnang 2017..alhamdulillah ada cpuv baru untuk MV..walaupun x banyak tapi boleh lah menambah tabung yang ada... dan MV juga gembira ..akhirnya MV dapat Uniques View 1++ ...kiranya dia maintain 1++ setiap hari.....

itu yang buat best jak mau berblog lagi....dan rasanya MV tau kenapa ...sebab entry Cowboy Town Tuaran...alhamdulillah..semoga 2017 ni memberikan lagi semangat MV untuk terus menulis dan menulis....
akhirnya dapat juga UV 1++  
 hari ni MV start kerja setelah 3 hari bercuti..kalau 3 hari sebelum ni...sebagai surirumah..hari ni...surirumah + ibu bekerja...berperang didapur menyediakan bekal anak2..dan sarapan...

keywords yang menaikkan UV

Memang mau bekalkan anak2 bekal...nanti MV share ..bekal yang MV sediakan...dan insyallah nnt akan balas BW kawan2 ya..
Read More

Wednesday, January 4, 2017

First day sekolah

11:31 PM
First day sekolah

Assalammualaikum

Biar gambar berbicara..hahaha....pakai hp ni taip best jer time publish problem so mv share gambar jer lah.....

Gambar masa hari pertama wani pg sk agama dan rendah

Read More

Tuesday, January 3, 2017

Sambutan Tahun Baru 2017

7:00 AM
Sambutan Tahun Baru 2017
Assalammualaikum...


Sambutan tahun baru 2017..MV balik ke kampung Lohan Ranau untuk ambil anak-anak..setelah bercuti sekolah di sana...kebetulan keluarga sebelah suami ada buat sambutan tahun baru.



Ada sedikit acara makan-makan..sambutan birthday disember dan januari...and pertukaran hadiah....ni memang tiap tahun di sambut oleh keluarga sebelah suami MV.....cuma tahun ni berkesempatan lah join....

Image may contain: 3 people, selfie and closeup
last wefie 2016

tapi MV tak tunggu lama..sebab suami nda berapa sihat..datang sekejap jak pegi makan then balik sebab suami nda larat dan syamimi mengantuk...
Read More

Monday, January 2, 2017

Rezeki awal tahun 2017

1:51 PM
Rezeki awal tahun 2017
rezeki awal tahun 2017

Assalammualaikum...


Alhamdulillah menang END YEAR MINI GIVEAWAY BY MELLYA & FRIENDS..pembuka tirai 2017...menang GA setelah tahun 2016 rezeki tak menyebelahi....

Oh ya hari ni MV kerja..walaupun sebenarnya cuti..huhu..terpaksa turun kerja..ada orang guna bilik seminar..sedikit kelam kabut jugalah sebab tak ready untuk bertugas...terpaksa pergi ambik kunci dulu di rumah kawan...

Then so sorry to cikgu2 yang lama menunggu....nasib baiklah mereka memahami...sekarang masih lagi di ofis...tadi sempat balik sekejap ...pergi iron baju anak..then cuci baju yang tak cuci lagi..

kena tunggu adik balik dari kampung bawa bajuk sekolah agama pula...then malam nnti nak iron baju tue lagi...barang2  sekolah semalam sudah susun..pakai balik barang lama yang masih boleh pki...

Sebabnya...MR Velentine(**baru masuk keja kan..harap2 bulan ni adalah)..xda gaji,so MV kena cover apa yang patut....esok dan rabu MV cuti ...uruskan sekolah anak2...selamat tahun baru 2017 ya kawan2
Read More