Followers

Showing posts with label misi free pampers. Show all posts
Showing posts with label misi free pampers. Show all posts

Sunday, December 18, 2016

Misi berjaya

Assalammualaikum..

Akhirnya misi free pampers syamimi untuk siang hari berjaya..yeahhhh..tahniah buat adik...tq jg buat kakak n abang sebab bantu adik..



Teacher n kakak yang jaga syamimi...walaupun mula2 terkucil skg x lagi....buang air besar pun dah pndi ..

Kalau sebelum ni dia nak berak..dia minta pki pampers..skg klo nak berak terus dia ke tandas...

Lepas ni next year nak latih dia free pampers sblh mlm pula...



Semoga dipermudahkan..amin

posted from Bloggeroid

Thursday, October 20, 2016

2 Tahun 10 Bulan

tengah tengok tv 
Assalammualaikum...

21.10.2016.....genap lah syamimi 2 tahun 10 bulan...alhamdulillah misi free pampers syamimi berjalan lancar sekarang kalau dia pakai pampers bila dia nak kencing atau nak berak dia akan cakap...

jadi semalam masa balik dari sekolah ...di rumah dia cakap dia mau berak..terus MV buka pampers dia dan bawa ke tandas biar dia berak kat potty ..lepas tu dia terus cakap mama adik besar sudah ...

jadi nda payah sudah pakai pampers..besar sudah adik..pandai juga adik bagi tau mau kencing...alhamdulillah...cepat dia belajar....semoga adik terus belajar ya...oh ya dia kalau bab ni besar sudah..

tapi kalau dukung dia bilang dia masih kecik...x boleh jalan jauh nanti penat...ada2 jak akalnya kan....

(**alamak salah pula sebenarnya 21.10.16 baru 2 tahun 10 bulan)

Sunday, October 16, 2016

Misi free pampers Hari kedua

Assalammualaikum

Alhamdulillah  misi free pampers Hari kedua syamimi Walaupun  kemarin ASYIK terkucil tapo diteruskan jg Hari ni.

Hari ni Dia dah X terkucil.. Mama main peranan bawa Dia ke tandas.. Dan Dia bgitau mama adik mau berak..

Berjaya BUANG air besar tanpa terkucil.. Good job adik.. Doakan syamimi cepat berjaya misinya ya.Amin

Saturday, October 15, 2016

Misi free pampers syamimi

Assalammualaikum

Syamimi Hari ni dah 2 tahun 9 Bulan 24 Hari.. Tiba-tiba  Mv Rasa Nak ajar syamimi free pampers.. Sebab tahun Depqn dia Dan 4 tahun..

Dulu haikalayuwani umur 3 tahun dah free pampers... Cuma syamimi jer Mv terlambat.. So mulai Hari.. Mv Akan ajar Dia.

Walaupun X fully Sebab workday dia d taska at least Mv Ada Sabtu ahad Untuk train Dia dgn bantuan abg Dan kakak

Setakat entry ni ditulis dah 2 Kli dia terkucil haha.. Xpa lh baru Lagi Kan..kena Kerap tnya "adik mau kencing? Mau berak? "
Semoga misi ni berjaya Walaupun makan Masa yang lama