All About Love: kuali tefal non stick
Showing posts with label kuali tefal non stick. Show all posts
Showing posts with label kuali tefal non stick. Show all posts

Sunday, January 6, 2019

Menu kampung

2:51 PM
Menu kampung


Assalammualaikum 

Menu kampung untuk lunch hari ni.ikan pari bakar ,sayur putih dan lada kicap...kebetulan tadi ke tamu tuaran ..

Mv beli ikan pari 2 piring rm9 ada 7 ekor  semuanya...terus mr velentine request ikan pari bakar...

Ikan pari bakar ni..mv bakar kat kuali tefal jer...balut guna daun pisang ...ikan tu di belah dua...

Bakar tanpa minyak ..kira healthy food lah konon...mv ada juga beli ikan sembilang..rm30 dua ekor...

Itu nanti mau masak kari...siapa febret dia ikan pari bakar?cer angkat tangan...

Read More

Thursday, November 2, 2017

Kuali Tefal

7:09 PM
Kuali Tefal

Assalammualaikum

Kuali tefal size 20cm ni mv beli dengan harga rm35..harga sebenar rm53...berbaloi lah rm18 offer so grablah satu ..mv beli dari ofismate...

Dan untuk pengetahuan kamu semua..ini adalah kuali tefal mv yang pertama ..hahaha...Kesian kan ...so kuali sudah dirasmikan tadi apabila syamimi dan wani minta masak telur mata..

Bila sdh try..wow...betul-betul  tak melekat lah ...si kakak ayu pun cakap ...wah nda melekat....hihi..lepas ni mana lah tau kawan mv ada offer yang size besar..mv nak beli lah...
Read More