Followers

Showing posts with label kartun di lucahkan. Show all posts
Showing posts with label kartun di lucahkan. Show all posts

Thursday, September 8, 2016

7 picture nude kak ros in upin ipin ???


Assalammualaikum....

7 picture nude kak ros in upin ipin .Terkejut MV bila check keywords kat nuffnang. Tak sangka ada juga spesis macam ni erk. 

Baru-baru ni heboh pasal kartun frozen,doreamon dan upin ipin dilucahkan... maksudnya versi lucah ....ada kat You tube...sebab tue MV dah berhenti kan penggunaan Hp atau tab untuk anak2...

Kalau nak tengok You Tube pun yang MV dah save....berbalik pada tajuk entry huhu menakutkan ....lepas ni kita kena extra beri perhatian pada anak2 apabila menggunakan hp atau tab...

Takut sebab sekarang kartun pun dah ada versi porno....Maaflah ya tajuk entry ni agak erm..