Followers

Showing posts with label Tudung Wl Aidijuma Yang Baru. Show all posts
Showing posts with label Tudung Wl Aidijuma Yang Baru. Show all posts

Sunday, September 13, 2015

Tudung Wl Aidijuma Yang Baru

hasil dari mencandat untuk mv,kakak n kawan
Assalammualaikum...

menambah koleksi tudung aidijuma lagi kita....kali ni beli 3 jer dari 8 design...ambik wl aj full cat,aj donut..n yg kuning lupa apa nama.....boleh rm30..sebab yg wl ni murah jer...rm10 sehelai...

MV tolong beli untuk kakak & kawan...berpenat beratur nak masuk.. bila turn bayar boleh pulak itu staf aj cs sabah tegur"ni last ya.."sentap lah...terus MV jawab " saya baru sekali masuk" ko cakap begitu...

sedangkan ada orang lain dari pagi hingga petang sudah masuk mau 6 kali nda pulak kamu tegur...down terus...iyalah MV sudahlah beli untuk pakai sendri...masa beli yg ni mv tolong org lain beli design yang mv tak ambik 

hish kadang x faham dengan dorang ni..orang yg masuk berulang kali tak mau tegur..orang yg masuk sekali pula ditegur..cakap ni last yea...sakit pula hati MV....

korang sapa yang ada design ni..kita geng...