All About Love: Tempahan Edit Gambar.Tempahan Edit Gambar ala oversea
Showing posts with label Tempahan Edit Gambar.Tempahan Edit Gambar ala oversea. Show all posts
Showing posts with label Tempahan Edit Gambar.Tempahan Edit Gambar ala oversea. Show all posts

Wednesday, February 24, 2016

Tempahan Edit Gambar

8:00 AM
Tempahan Edit Gambar
Assalammualaikum..


teruja tengok
Kamu mahu background gambar yg menarik cantik2 comel2,pm ARINA SAMSUL ...dengan harga yang penuh kasih sayang ok...1 gambar single dengan satu background pertama rm3 ,couple rm 5 ,1-5 org dlm gambar rm 7 gambar background seterusnya rm2,means mcm ni,

realisasikan impian anda bergambar ditempat impian  dia bilang si mama arina...




nak print n frame kan

tahniah dear Suzyanna Yap sbb jadi pemenang teka "what animal is this by alesya semalam"..MV dapat gambar edit sebab menang contest kat FB mama arina....patutnya dia edit 2 gambar jer..tapi baiknya mama ni..dia edit kan 4 background


cantik latarnya

sekarang mama arina ada buat promosi gambar kawin 90an tapi pelamin ala pelamin sekarang :- mau gambar kawin berwajah baru? suasana baru? tempat baru

jgn segan2 PM  anda tempah sekarang,sy akan berikan 2 lagi background percuma untuk anda

kalau single pic dgn bg pertama rm3 background seterusnya rm2

kalau couple rm5 background seterusnya pun sama rm2

kalau gabungkan imej rm 7 (1-5 org)

setiap tempahan walaupun hanya sekeping,sy akan berikan percuma 2 bg sila..sila


macam kita betul2 bergambar di sana 
apa lagi.mari kawan2..kita PM mama arina


mau minta edit macam di tempat ini pun boleh ....
Read More