Followers

Showing posts with label Shoping Di Zalora. Show all posts
Showing posts with label Shoping Di Zalora. Show all posts

Sunday, September 18, 2016

Shoping Di Zalora


Assalammualaikum...
ni lah yg MV belanja hasil dari voucher yang Zalora bagi..
Ingat lagi entry ini .. MV janji akan update barang yang MV beli melalui voucher yang MV dapat kan...tapi kan hihi malas nak ambik gambar so culik gambar dari email saja lah...sepasang kasut ambros warna pink dan 2 pasang baju untuk Mr Velentine...

Kasut dah dirasmi untuk jogging hari sabtu 10.09.2016 haritu ...hihi...oh ya terbaek penghantaran Zalora  kali ni...sehari dah sampai barangnya...sebelum ni 4 hari juga baru sampai
terbaek tak  sehari jer dah sampai 
Memang puas hati kali ini memang terbaek,,,,