Followers

Showing posts with label Kek Pulut Kuning Serunding daging Homemade. Show all posts
Showing posts with label Kek Pulut Kuning Serunding daging Homemade. Show all posts

Wednesday, September 21, 2016

Kek Pulut Kuning Serunding daging Homemade

Kek Pulut Kuning Serunding Daging Homemade
Assalammualaikum...

Kek Pulut Kuning Serunding daging Homemade...dibuat sempena sambutan harijadi adik MV dan anak saudara minggu lepas.Buat kelainan kali ni kita buat kek pulut kuning...

Yang mana setiap lapisan ada serunding dan ditepi pun buat serunding sebagai cream lah kalau kek kan.Idea ni datang bila MV pernah bawa pulut kuning yang diorder dari ofis.Adik MV ni terus dapat idea untuk sambutan birthdaynya.

memang puas hati kan kalau dapat makan pulut kuning mcm ni...hihi.... siapa nak order boleh Wasap 014-6524451/016-8040362... Boleh cod area kota kinabalu- Beaufort