All About Love: Game Kata play store android
Showing posts with label Game Kata play store android. Show all posts
Showing posts with label Game Kata play store android. Show all posts

Wednesday, November 8, 2017

Game Kata

1:53 PM
Game Kata

Assalammualaikum...

Telefon Bimbit korang mesti canggihkan?Macam MV pakai vivo Y53 saja..keperluan hanya untuk call,media sosial dan update blog...kalau game memang jarang download...tapi semenjak anak-anak suka kacau handphone mama...banyak lah game yang di download

barbie doll,mermaid,princess,doll house dan banyak lagi...tapi ada satu game yang anak MV download ni MV suka...Nama Game ni KATA...untuk pengguna android boleh download di playstore...percuma sahaja...
Game kata ni macam teka teki..tapi teka kata berdasarkan beberapa huruf yang diberi ..dari huruf yang diberi tue kita buat perkataan...menguji minda betul ,,,MV yang sdh tua ni pun kadang nda terjawab...

Cepat lagi wani dan ayu jawab bagi pihak mama..kadang mama stuck tak dapat jawab..bila dorang pegang terus settle hahaha...bagi anak-anak sangat bagus game ni untuk mengasah minda dorang...

yang tadika pun boleh main ...sambil-sambil tue belajar mengeja dan kenal huruf,,,ada siapa2 yang main game ni??kalau ada kita geng ...

Read More