All About Love: "GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri "
Showing posts with label "GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri ". Show all posts
Showing posts with label "GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri ". Show all posts

Monday, September 15, 2014

"GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri "

10:13 AM
"GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri "
Assalammualaikum..

Klik Banner untuk join
Memulakan entry minggu ini dengan GA "GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri "

Syarat-syaratnya

1. Of course la kena follow blog aku...dan kena follow dan add google aku..(button follower ade kat bawah sekali..dan button add google ade kat sidebar..)

2. Tak lain tak bukan korang kena follow jugak blog sponsor GA Merdeka ni..Ourkizunadan like Page Ourkizuna di fb..

3. Follow juga blog sponsor iaitu Cheqart 

3. Buat tajuk entry "GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri "

4. Mesti tempek banner di atas dan linkkan ke entry ini..

5. Entry juga MESTI kena tempek GAMBAR korang / gambar suami isteri bagi yg dah berkahwin / gambar anak bagi yang dah ada anak..boleh pilih salah satu..dan gambar tersebut juga mestila diambil dengan sekreatif mungkin berkonsepkan kemerdekaan..contoh gambar boleh tengok kat entry SINI.

6. INGAT!! Gambar mestilah asli..jangan cilok sana sini..jangan duk meniru idea orang lain..dan jangan lupa letak trademark blog (optional) korang pada gambar tersebut..

7. Lepas dah post entry tersebut..jangan lupa letak URL GA korang tu kat ruangan komen di bawah ini..

8. Tarikh GA bermula hari ini 28hb Ogos 2014 dan tarikh tutup sehingga 16hb September 2014 (sempena hari Malaysia)

syarat 1,2,3,4, dah settle....dan ni pula untuk syarat ke 5...

selfie ketika sambutan kemerdekaan peringkat negeri sabah
adakah gambar ni dianggap kreatif???tak lah...tapi MV tempek gambar ni sebab baju yang MV pakai tue...baju ni baju rasmi untuk sambutan kemerdekaan yang ke 57....topi tue pun...benda free...tapi yang penting bila pakai terus rasa nak sambut merdeka....

SO jom join...sebelum tarikh tutup


Read More