Back to school 2020 - All About Love

Wednesday, December 25, 2019

Back to school 2020




Assalammualaikum

Hari ni hari pendaftaran sekolah agama wani dan syamimi..dan kebetulan cuti krimas mv ambil kesempatan untuk lengkapkan kelengkapan sekolah mereka berdua....

First pegi 101 superstore beli baju kurung sekolah rendah untuk syamimi sebab sudah servay 101 macam paling murah dan kualiti puas hati..



Singgah Tung E beli baju pengawas wani sambil beli baju kurung putih untuk sekolah agama syamimi..sebab di sana yg ada jual baju jer ..beli baju jak sebab kain sekolah agama ada kain kakak wani dulu ....lepas tu ke 1B untuk misi seterusnya

Di 1B singgah kamdar beli baju lagi ...harga mmg jauh berbeza dr Tung E ..di kamdar kain jenis cotton Tung E pulak jenis licin...

Terus ke Parkson beli kasut sekolah pula.kebetulan ada promo beli 2 rm79 .Anak beli seorang sepasang dan dapat free kasut putih ...so beli 4 dapat percuma 4 ...siap ada pengilat kasut lagi ...

Haikal ayu pula beli beg sekolah  disana...so nanti tinggal beli baju sekolah dorang saja lagi.untuk syamimi dan wani settle...dorang nda beli beg sebab ada sumbangan dari Puspanita ...

Masa family day ada dapat beg masa main games dan syamimi pula dapat beg dari sekolah Tabika dia belajar.

Penat mengurus 4 orang anak sampai adik yang kerja parkson tanya"kak seorang jak urus 4 orang anak?"

Ya mv jawab sebab Mr Velentine nda sihat..demam..so dia rehat di kereta..MV pula urus kan anak2...

Kamu sudah settle persiapan sekolah anak2?



No comments:

Post a Comment