Followers

Wednesday, January 11, 2012

Home » First time hantar My Wani Syazwana Ke rumah orang(pengasuh)

First time hantar My Wani Syazwana Ke rumah orang(pengasuh)

Salam pagi rabu yang agak suram bagi sa...huhuhu...sedih bah,,first time hantar my wana ke rumah org utk dijaga...kesian dia nangis betul sorry syg mama terpaksa sebab xda org sdh mau jaga adik..nenek pun sakit2 lagipun drg d Ranau sdh...kalo mau suru adik tgl d Ranau mama x mau..cukuplah dlu terpaksa berpisah sekejap dgn Abg Haikal...tp adik mama x sanggup....Sebab adik kan nyusu badan..sabar yea syg thn depan adik pg taska tmpt mama keja k..mama janji..n akan usahakan...

ni lah my cute wana..
Sangat2 risau skg ni..mcm mn agaknye dia dgn pengasuhnya 2...huhu...tp td sa sdh ber"sms" dgn pengasuh..alamdullillah dia berhenti sdh nangis...harap2 dia biasalah d sana...petang nnt jak p ambil terpaksa menahan sakit sebab "Susu Badan Bengkak"...kalo balik tgh hri pun kesian jak dia nnt nangis...

ni pic dia nangis tp td lagi kuat...





Sdh lah adik wana nangis d keta ada juga yg sedih..sape lagi kalo bukan C kakak...dia nangis takut sebab kenapa mama bagi adik tempat rumah org...syg mama kakak bukan bagi tp minta tlong jaga adik..sebab mama n babah kan keja...jan nangis2 belajar rajin di sekolah k....abg haikal jugalah yg xda perasaan...duduk melayan kuih sosej dia.hish2x...
ni dia c kakak yg sgt syg adiknya
Ni my hero yg xda perasaan ..hish2
Sangat berharap hari2 yg berikutnya my Wani Syazwana x menangis lagi bila dihantar ke rumah pengasuhnye..doakan yea..amin...bye..thankz pada yg sudi baca entri ni...mmuahhh

No comments:

Post a Comment