All About Love

Monday, July 11, 2016

Penyebab jerawat

9:29 AM
Penyebab jerawat

Assalammualaikum...

Screenshoot dari IG
Salam 6 syawal...hari ni mula bekerja...tak cuti lama sebab anak2 dah naik sekolah ..mood masih mau beraya..rindu kampung..mau balik beaufort lagi..nda puas sebenarnya..banyak lagi rumah yang belum terziarah....

HAri ni MV mulakan entry setelah 7 hari tanpa entry di blog..Penyebab jerawat....kenapa??sebab MV tengah alaminya...jerawat kat dagu....masa bulan puasa haritu kurang minum air..so jerwat ni tak sporting,,,

Makanya MV beraya dengan muka yang sweet dengan jerawat hahaha...Selamat hari raya semua...Tak terlambat rasanya kan...gambar raya ....nanti MV update....
Read More

Saturday, July 2, 2016

9 tips Whatsapp

8:00 AM
9 tips Whatsapp
Assalammualaikumm




**mungkin ada yang sudah tau..tapi mungkin ada juga yang tak tau..so MV kongsikan dari terbitan Majalah PC Jun 2016 untuk kamu semua

Read More

Friday, July 1, 2016

Kad Raya Dari Sha

7:30 AM
Kad Raya Dari Sha
Assalammualaikum...
Terima kasih sha

MV terima kad raya dari blogger SHA...terkejut sebenarnya...terima kasih sha...ni kira kad raya kedua tahun ni...

comel jer kadnya
MV ada juga ke kedai tapi mcm kad raya x banyak dijual....teringat pula zaman sekolah..siapa dapat kad raya yang paling banyak means dia ramai peminat..hahaha..rindu pula saat2 itu....

Kad raya siap gantung di dinding rumah...rumah siapa paling banyak kad raya dia menang hahaha....
Read More