Followers

Wednesday, January 2, 2013

Wordless Wednesday#First Cashout Nuffnang#

Assalammualaikum...



First cashout.earning yg dikumpul selama 6 bulan..skg tengah kumpul balik..bermula dr RM 3.47...

Tuesday, January 1, 2013

Haikal Jadi Penyanyi

Assalammualaikum..


Entry bervideo yang kedua dari MV hari  ni..hahaha....ntah sejak kebelakangan ni rajin pula ambil video anak2 MV...tapi kakak Ayu punya video belum ada kan..nnt MV curi2 ambik...Sebab dia ni jenis pemalu...

Dan yg sedang menyanyi dalam video tue nda pandai malu....hahaha..bah seperti biasa sila abaikan suara sumbang yg kedengaran ok...

Kalau dah dengar so apa Komen kamu????



Santai 3 Beradik

Assalammualaikum...

Entry bervideo yg pertama di Tahun 2013...hahahaha...entry 3 beradik yg duk menari Chiki chiki Boom....

Sweet jer tengok My HaikalAyuWani ni...sayang kamu semua...dan paling sweet bila wani skg pandai sudah dtg..then peluk MV sambil cakap"Ani sayang mama..."dan menghadiahkan 1 ciuman....

Kakak & abg pula makin memahami...rabu ni drg sekolah sidah..6 tahun sdh mereka...sekelip mata jer masa berputar..kan3x...Nda lama darjah satu sudah kembar tahun MV ni..

Jom layang Video di bawah


**ini adalah entry autopublish..

Happy New Year 2013

Assalammualaikum...

01.01.2013...selamat datang,,welcome 2013....selamat tinggal 2012 yang memberikan seribu kenangan buat kita semua...Semoga kenangan2 itu mahupun yg pahit @ manis tetap kekal dlm ingatan.,,,supaya boleh dijadikan panduan & pedoman utk hari2 yg akan mendatang...

Selamat tahun baru 2013...HAppy New Year 2013...yeahhhhhhhh..sebab 01.01.2013 cuti..hahahaha....ingat cuti jak kan...apa2pun 02.01.2013 menunggu dgn penuh penantian....ya...mmg penuh penantian..

MY HaikalAyu akan melangkah kaki ke sekolah..kali ni mereka sudah masuk ke kelas 6 tahun....segala keperluan telah dibeli..kasut..beg....alat tulis....tapi hanya baju sahaja yang tidak dibeli...

Sebab??baju tahun lepas masih elok...HaikalAyu bilang"nda payahlah beli baju..pakai baju lama jak...tapi mama kasi beli kasut & beg sorong2...",,,budak skg mmg pintar2 kan...

Di kesempatan ni MV mengucapkan selamat tahun baru 2013 kepada semua rakan blogger yang mengenali & follow blog MV yang tak seberapa ni...

HAPPY NEW YEAR