All About Love

Wednesday, September 19, 2012

Perasan Apa Persamaan Gambar-gambar ni

12:17 PM
Perasan Apa Persamaan Gambar-gambar ni


Salam...korang tengok pic kat bawah ni and then cari persamaan dalam semua pic kat bawah ni...


time ni pregnant wani 04/2010

kenduri kahwin kat pekan nabalu 06/2011

Simpang mengayau,Kudat 06/2011

Ngan kakak Ayu 12/2011

Majlis persaraan Datuk Hatta..08/2011


Majlis kahwin abg ipar 03/2011

Rasa2 kamu apa yang sama 2 ar...
Read More

BLOGLIST KESUMA ANGSANA

11:25 AM
BLOGLIST KESUMA ANGSANA


Salam seperti yang kak KA umumkan kat sini ..So hari Mrs Velentine nak join Bloglist Kesuma Angsana...

Kenapa Mrs Velentine nak jadi bloglist kak KA ni???sebabnya dr Dia seorang follower Atau rakan blogger yang kiranya sentiasa meninggalkan jejak di ruangan komen Mrs Velentine..Mrs Velentine ingat lagi dr first dia follow blog ni mesti dlm 1 hari dia akan dtg menjenguk....

So mmg Mrs Velentine berharap dpt tersenarai dlm Bloglist Kesuma Angkasa ni...Sa mau tambah kwan2 blogger selain GSF yang tersayang...

Jom join ramai2..tarikh tutup 26/09/2012 jam12.00tgh hari....

Read More

WordLess Wordnesday"Mak Over anak tengok Jer"

10:26 AM
WordLess Wordnesday"Mak Over anak tengok Jer"

Tuesday, September 18, 2012

Dulu Vs Sekarang.

6:03 PM
Dulu Vs Sekarang.

Dulu2 kita main game ni jer..ingat tak..geme yg susun bata 2...
Sumber cik google
Tapi budak2 skg dh main game kat tab,iphone,ipad,,

Sumber Cik Google.
Semua dah maju kan...skg kalau nak simpan dokumen pakai Pen drive jer...dulu2 Mrs Velentine pakai disket jer..ingat lagi masa mula2 keja 2007..dpt disket dh happy sangat(*nampak sgt kebaruan hahaha)

Sumber cik google

sumber cik google

Apa pendapat korang...mesti ada yg pernah main game n pakai disket juga kan..huhu...jom kongsi kat sini,,

*sila abaikan gambar yg bertemakan hijau kerana empunya blog mmg peminat warna hijau... 
Read More

Ada Tandas Tapi Masih JUga Berak Merata2

3:59 PM
Ada Tandas Tapi Masih JUga Berak Merata2

Hari ni pagi2 lagi dh kecoh..masa mau p library..tengok aras 2 banjir..sebab paip pecah kot..ni semua gara2 pekerja yg buat renovation utk jubin lantai di Kompleks Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Sabah....

Dan masa betul2 mau dekat library tiba2 Mrs Velentine ternampak sesuatu...nak tahu apa???

Hanya Gambar hiasan..

Kamu tengok gambar pun sudah geli..kamu bayangkan..ofismate Mrs Velentine lalu dekat dgn tahi 2...sikit lah nak terpijak..aik..geli....terus HAikalayu cakap"aik mama sape berak cni ni..ada tandas tp berak d lantai..."

Betul2 tak bertamadun ni org...hish2..bukan mau memburukkan tapi kalau P_L_K mmg begini kali kan...hish ni kontraktor pun p ambil pekerja yg bangsa tut...huhu...*bukan semua begitu tp hakikatnya dlm kejadian ni mmg drg yg buat,,,,huhu

Sampai hilang selera makan ku...huhu...

Jom klik ni...

Tabung HaikaAyuWana
Blog Hiburan Baru 
Samsung GalaxyS3 Murah2
Sentuhan Kasih Program
Read More

Segmen:Saya Bloglist September Bertuah

3:27 PM
Segmen:Saya Bloglist September Bertuah


Salam Mrs Velentine mau join segmen by Pencinta PInk ni..Kenapa??Sebab sya kan ada dlm bloglist ogos dia..so x mau lah hilang pula dalam dlm bulan september..lagipun kali ni ada hadiah utk yg bertuah...

JOm join sempat lagi ni..

*p/s..Mrs Velentine dh follow & like sponsor..
Read More

Dulu Belai Bulu Tangkis Sekarang belai Bunga

12:13 PM
Dulu Belai Bulu Tangkis Sekarang belai Bunga

Sumber cik google
Korang masih ingat bekas pemain badminton kita yang seorang ni..Wong Choon Han...Dulu dia adalah antara pemain ternama sebelum Datuk LCW...

Ada perkembangan baru mengenai beliau...kini dia tidak lagi membelai bulu tangkis sebaliknya telah berubah minat dengan membelai bunga2 segar yang telah diawet dan sekarang memliki sebuah butik bunga bernama LavieFlo yang terletak di Damansara Utama

Beliau yang berusia 35 tahun berpendapat,yang bunga segar biasa harganya mahal tp cepat layu..manakala bunga plastik hanya cantik ketika ia masih baru..tetapi bunga yg telah diawet tahan lama dan mengekalkan tekstur asal yang lembut dan warna yang asli..

Kalau dulu bermandikan peluh di dalam gelanggang skg dia berada di kawasan yang penuh dengan haruman bunga2 yang wangi..semua ini bermula selepas beliau mendengar cerita rakannya yang baru pulang dr China tentang keindahan bunga segar.

Mrs Velentine berharap perniagaannya semakin maju dan berkembang...chayok2
Read More