CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE - All About Love

Friday, November 30, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Klik Sini Utk Join.
Assalammualaikum...

Sebagai tanda sokongan buat Hazwan MV join CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE..Syaratnye simple jer:

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog Hazwan jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE
3. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
4. Tempek header Hazwan.
5. Link kan entry anda pada post entry Contest ni


Tarikh tutup : 12/12/2012
Sebanyak 30 kalender untuk 30 blogger ( akan diup jika mendapat sambutan )
Pemenang akan di pilih melalui Random.org

PERHATIAN !
Kepada pengomen tegar blog hazwanhairy yang join contest ni anda berpeluang secara automatik jika random.org tidak berpihak kepada anda.. Saya memerlukan sokongan dari anda untuk memeriahkan contest ini...hehe
THEN
Top refferal contest ni dari mana-mana blogger akan dapat hadiah special ( Sarawak ) dari hazwanhairy.com jadi untuk mendapatkannya jgn lupa promosi ea...

So apalagi jom join ramai2..JOIN SINI..GSF apalagi jom join

29 comments:

  1. terima kasih kak sbb sudi join contest ni..klo x berpihak pn insyallah dpt pnya..sbb akak pengomen tegar..hehe..

    ReplyDelete
  2. gud luck... ^_^
    sy pun nak join juga nanti... untung2 boleh dapat kalender dari hery.. =)

    ReplyDelete
  3. salam kenal...
    good luck...

    nice entry...

    Salam…
    Saya adalah salah seorang bloger yang menyertai contest “iPhone 5 gadget impian”

    Harap rakan2 sudilah klik G+1 di entri “iPhone 5 gadget impian” saya. Kalau sudi follow blog saya juga ekk…

    http://miri4evernet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_6.html

    Sokongan dari rakan2 semua amat saya hargai…

    Terima kasih…

    ReplyDelete
  4. dah list snrai pserta blh lah BW smpai lebam..hehe..cheak no ;-)

    ReplyDelete
  5. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  6. salam rendah diri
    AK dtg follow n dri segmen sme

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. Terjah n follow , dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  9. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  11. jeng jeng... datang dari contest yg same.. hee

    ReplyDelete
  12. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal,, daris egmen yg sama,, harap enjoy dan kutuk sikit belogisam k,, menepek disini,,belogisam

    ReplyDelete
  14. meera dtg dari contest yg same :) visit mine back?
    http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  15. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  16. salam :)
    datang singgah dari contest yang sama. good luck ye
    http://www.fatindiana.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    jemput join GA dari FD ^^
    boleh pilih hadiah tau :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  17. done follow..
    singgah la sini ye TQ :)
    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  18. gud luck tau..sy pun join jugak..hikhik..ada mse jom jenguk blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html maseh :)

    ReplyDelete
  19. singgah dan follow dr segmen yg sama....salam kenalan :)
    http://asmadiaien.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. nice blog!
    singgah dr segmen yg sama..
    jemput singgah blog saya..http://safiyahezora.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    Happy blogging & Gudluck!

    ReplyDelete
  21. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete