2018 - All About Love

Monday, December 31, 2018

Hadiah Untuk Ayu

8:30 AM
Hadiah Untuk Ayu
Image may contain: phone
Vivo Y71
Assalammualaikum...

Hadiah untuk Kakak Ayu iaitu Handphone Vivo Y71 .Ini janji MV sekiranya dia dapat 8A dalam ujian penilaian kelas kafa dia boleh minta apa saja dan mama cuba tunaikan.Dia minta HP baru.

Hp lama yang dia guna vivo Y21 screennya pecah sudah tapi masih boleh digunakan.Oleh kerana dia berjaya dapat 8A...Mama belikan hp ini sebagai hadiah..Semoga Kakak AYu terus rajin berusaha untuk UPSR & SRU tahun depan...

Untuk Abg Haikal..mama janjikan kalau lulus semua subjek ..Mama akan bagi HP Vivo Y53 yang mama pakai...So abang pun capai target dia dapat 3A 3B 2C....alhamdulillah lulus semua subjek...

Cuma dapat HP ini ada syarat kena patuh...Bermula sesi persekolahan 2019 Handphone akan dipegang oleh mama dan babah ..cuma boleh pegang hp semasa cuti iaitu hari Ahad...melainkan memerlukan hp untuk mencari maklumat mengenai kerja sekolah...tapi itu pun pencarian hanya menggunaka HP mama...

Adil kan...mama sudah tunaikan janji..kamu pula kena penuhi syarat mama...
Read More

Sunday, December 30, 2018

Yit Foh Kopi Tenom

8:30 AM
Yit Foh Kopi Tenom

Image may contain: outdoor

Assalammualaikum...

Datang Tenom nda sah kalau nda beli kopi ..So kami singgah di Yit Foh Kopi beli kopi dan sambil-sambil tue bergambar untuk kenangan.

Masuk di sini free tapi jam 5.00 petang gate dia tutup sudah ...Di sini ada juga bilik macam homestay untuk disewa ...MV nda tanya bayarannya Cuma singgah bergambar di dalam kawasan yang ada payung-payung...

Image may contain: 1 person, outdoor

Oh ya anak-anak..siap test minum kopi lagi..paling sedap kopi campur durian.Yang ini Mr Velentine ada beli...Anak-anak pula ada beli gula-gula dari kopi...sedap macam gula-gula kelapa tapi yang ni rasa kopi..manis-manis pahit



Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Didalam ni ada cafe juga kalau ada yang mau singgah makan..Apa yang menarik di sini...bilik-bilik dimanakan dengan nama minuman macam Cappucino...Memang unik decoration dalam tempat ni...

Image may contain: 5 people, people smiling, stripes and outdoor

Image may contain: 4 people, including Jueliza Jamani, people smiling, stripes

Kamu wajib datang tempat ni kalau ke Tenom..

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, stripes, child and outdoor
Read More

Saturday, December 29, 2018

Yong FarmStay Tenom

8:30 AM
Yong FarmStay Tenom
Assalammualaikum

Image may contain: 5 people, people smiling, outdoor

Yong Farmstay Tenom bertempat di Kampung Pulong Tenom..Bayaran masuk ke sini RM28(Dewasa) RM15(Pelajar),,,kanak-kanak 90cm ke bawah free.So MV bayar RM101 sebab syamimi free...comel bah size syamimi tu yang dapat free...

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, stripes and outdoor

Masuk jer dalam ini.First yang kami pegi adalah Jambatan Kaca.Tak payah pergi jauh di sabah pun ada sudah.Walaupun nda sepanjang mana at least merasa pengalamannya..Tidak tinggi tapi MV gayat hahaha ,,,,gayat pun mv jalan juga haha..anak siap gelak lagi...

Image may contain: 5 people, including Safi Suzyaney Shafie, people smiling, people sitting and outdoor

lepas tue merasa juga naik jambatan gantung..nasib tiada sungai di bawah tue jambatan gantung kalau nda hahaha...memang begegar lutut mv...di dalam ni ada kolam ikan ,arnab,ayam mutiara...


Image may contain: one or more people and people standing

ada juga peralatan tradisional untuk menghasilkan tepung.mesin pengisar padi.Kiranya macam mini zoo dan mini muzium...Ada monyet ada buaya...ada rusa,,,macam-macam ada...

Image may contain: 3 people, people smiling, stripes

ada juga rumah bersejarah iaitu rumah peringatan Ken Lin ..MV lupa sudah usia rumah ni tapi makan puluhan tahun...siap surat2 zaman dulu dan peralatan dapur dulu mereka masih simpan ...

Image may contain: one or more people and outdoor

besar tempat ni..Kalau orang cakap bayar mahal tapi bagi MV berbaloi juga sebab besar tempat ni banyak benda menarik dalam ni..Ada sebuah rumah tu yang dipanggil rumah bambu..

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, stripes and outdoor

semua diperbuat daripada bambu..kecuali atapnya..katil dalam tue semua daripada bambu..kalau bawa anak ke sini banyak input dorang dapat..Bagi mama dorang ni kira senaman lah...



Senaman sebab luas oo ni tempat penat mv..sampai berpeluh-peluh haha...sapa sudah pegi?yang belum pegi nanti pergilah..MV cuma mampu cuti-cuti dalam Sabah...kalau tahun lepas destinasi kami di Sandakan ...

Image may contain: 5 people, people smiling, stripes and outdoor

Tahun ini kami pilih Tenom tapi bermalam di Keningau..hari pertama di Hotel Juta...Tapi hari kedua kami ke Hotel Queen Sebab hotel juta tiada katil sesuai untuk famili....bayaran pun agak mahal berbanding Hotel Queen ,,,

DI Queen Hotel bayaran famili room nda sampai RM100..MV lupa ratenya hahaha..yang MV ingat di Hotel Juta RM183 (1 katil besar + extra tilam)..di queen hotel 1 katil besar + 1 katil single...


Read More

Friday, December 28, 2018

Taman Pertanian Tenom

8:30 AM
Taman Pertanian Tenom
Assalammualaikum..

No automatic alt text available.

Taman Pertanian Tenom.Orang cakap kalau pegi Tenom wajib singgah Taman Pertanian Tenom. Kebetulan kami dapat naik train jam 3.30 petang.Train tu bawa kami untuk melihat kawasan sekeliling.Kenapa naik train...hahaha penat...luas bah kawasan ni anak pula payah mau urus..naik train kira jalan penyelesaian...

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting

Sempat lah kami melawat beberapa taman..Dan merasa makan buah ajaib...buah ajaib ni lepas kita makan kita makan benda masam pun jadi manis...lepas makan buah ajaib MV makan belimbing pucung memang manis terus rasa...Mr Velentine pula makan limau kasturi manis katanya 

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, stripes, tree, child and outdoor

cantik pemandangan dalam taman ni.sebab banyak tumbuhan hijau..Jadi MV dan anak-anak tak melepaskan peluang untuk bergambar sebagai kenangan....dekat sini kita nampak banyak jenis tumbuhan yang kita kadang tak tau ...

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing, stripes and outdoor

Bunga orkid pun banyak ditanam ....biasa kita hanya nampak satu jenis di sini bermacam jenis orkid yang ada.Gambar MV tak ambik sebab  masa ni HP dah low bat.

Image may contain: 5 people, people smiling, tree, plant, outdoor and nature

teratai gergasi pun ada di sini,,,anak-anak teruja tengok replika dinasour yang dibuat daripada batu..tapi nda sempat snap sebab hp kehabisan bateri ...simpan dalam minda jak buat kenangan...

Image may contain: 5 people, including Safi Suzyaney Shafie, people smiling, tree, stripes, plant, outdoor and nature

kata pekerja kat Taman..Kami datang bukan kena time musim buah..kalau musim buah dapatlah makan buah...bukan rezeki lah namanya ..tapi rezeki kami dapat naik train dan tengok keindahan di taman tue pun sudah mencukupi ....

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, stripes and outdoor

Semoga taman pertanian Tenom ini terus dijaga dan dimajukan lagi sebagai tarikan pelancong dalam Sabah , Malaysia dan pelancong luar negara....sayang kalau tak dijaga....

Read More

Thursday, December 27, 2018

Anjung Soka Cafe Kinarut

8:30 AM
Anjung Soka Cafe Kinarut
Assalammualaikum..
Image may contain: outdoor

Anjung Soka Cafe terletak di kinarut .MV singgah makan di sini masa balik dari Tenom haritu.Ini Mr Velentine yang suggest tempat ini.Katanya sedapnya sebab selalu kalau dia bawa doktor lawat pesakit dorang akan singgah tempat ni.

Image may contain: 1 person, smiling, sitting, ocean, outdoor and nature
keretapi pantai katanya
Menu di Cafe ni bukan hanya makanan tempatan tetapi ada menu western juga.Haritu anak-anak order burger,roti john,kway teow basah dan ayam penyet.Ayam penyetnya kat cafe ini lain dari yang lain.

Selalu orang pakai sayur pucuk ubi,timun,terung dan tempe tapi di sini dorang pakai acar timun dengan lobak.Ayam pula digoreng dengan tepung yang bersayur (**memang unik lah..rasa tepung tue sendiri buat kita rasa macam makan kuih haha..bagi MV)

Untuk tempat duduk puluh banyak pilihan ...mau di atas pondok dekat sambil melihat pemandangan pantai,duduk dikawasan yang jauh dari pantai berdekatan rumah atau kawasan terbuka.

Selepas makan kamu bolehlah try keretapi pantai ni...bayaran RM5 untuk dewasa .Kanak-kanak RM3..dia akan bawa kamu ke hujung pantai dan tengok pemandangan dekat pantai berdekatan...kira berbaloi lah...kita berseronok sambil melihat pemandangan yang kita tak pernah lihat.
Read More

Wednesday, December 26, 2018

Singgah Bayu Kimanis Rabiit Farm

8:33 AM
Singgah Bayu Kimanis Rabiit Farm
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, child and outdoor

Assalammualaikum...

Singgah Bayu Kimanis Rabbit Farm.MV sekeluarga ke sini minggu lepas dalam perjalanan balik dari percutian pendek kami ke Tenom.Terletak di tepi jalan sebelah kiri sekiranya kamu dari kota kinabalu mahu ke keningau ...kalau dari keningau sebelah kanan jalan,,

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, grass, child, outdoor and nature

Bayaran masuk adalah RM2 untuk setiap orang tak kira kanak-kanak atau dewasa.Makanan arnab pula percuma sebab masa MV masuk tue pekerja bagi MV 4 bekas makanan ...Cukuplah untuk anak-anak MV sebab seorang dapat 1 bekas.

Kalau kamu masuk nampak macam tak banyak arnab tapi bila kamu buka jak bekas makanan terus bekerumun arnab tue menyerang kamu mahu makanan.Paling best disini arnabnya jinak dan tak takut orang.Kita tak perlu mengejar arnab ..Arnab akan datang cari kita..

Image may contain: 1 person, smiling, sitting, child, outdoor and nature

Bukan itu saja,arnab di sini bersih sangat tiada berbau . Kita selesa dalam situ sebab tiada bau najis atau kencing arnab.betul-betul  sangat suka arnab di sini .Rasa mau jak culik satu bawa balik.hahaha

Image may contain: 2 people, people smiling, dog, child, outdoor and nature

Nampak tue comel-comel kan arnab disini..Selalu mau bawa arnab bergambar susah.Di sini kita pegang jak arnab tu terus dia tak lari...betul-betul jinak...gambar di bawah pula syamimi diserang sekumpulan arnab yang nak makanan....terkejut syamimi ...hahaha...



Image may contain: 1 person, child, grass, outdoor and nature

tapi dia gembira dapat bagi arnab yang comel makan...kamu kalau rasa mau singgah sini ..boleh lah pegi...lagi satu yang bestnya disini udaranya sejuk macam di kundansang..nyaman saja.....

Image may contain: 2 people, including Safi Suzyaney Shafie, people smiling, outdoor and nature

Mv bagi 5 star untuk tempat ni....memang terbaik

Image may contain: 1 person, outdoor
Read More

Tuesday, December 25, 2018

Beg rm10 dan tips putihkan baju guna sabun lux

10:59 PM
Beg rm10 dan tips putihkan baju guna sabun lux

Assalammualaikum

Kamu sudah susah baju sekolah anak?mv sudah ...yang baru dan yang lama selesai dicuci kemarin.

Mv pun sudah mencuba rendam baju guna hirisan sabun lux...untuk baju sekolah agama dan tudung anak mv pakai semula yang lama sebab masih boleh digunakan..

So bila rendam dengan sabun lux tu warna baju tak nampak kuning sangat dan kotoran yang sebelum ni hilang ..selalunya susah nak tanggalkan hitam yang dihujung Lenggan tapi kali ini kotoran tu hilang.

Kiranya sapa yang rasa nak recycle semula baju anak tahun ini ke tahun depan boleh try tips rendam guna sabun mandi lux tue..

Selesai part baju,tadi pagi mv buat pendaftaran sekolah agama anak-anak..mv bayar rm1054 untuk 3 orang..dan sebelah petangnya bawa anak-anak beli pensil box dan beli lagi 3 beg untuk sekolah agama..

Haritu mv dapat harga 3 beg northstar dengan harga Rm36 kan..kali ini mv beli 3 beg rm10 satu beg..so harga semuanya Rm30 . Beg mv beli di giant kelombong dan mv beli juga warna stabilo 24 batang rm8.++

Kalau siapa yang belum beli beg untuk anak dan rasanya mau cari yang mampu milik.boleh lah cari d giant...kalau mv beg tu memang cantik kira berbaloi lah...

Read More

Kerepek pisang masin

10:48 PM
Kerepek pisang masin

Assalammualaikum

Datang rajin malam ini tertengok pisang d luar rumah dan bila anak hint cakap sedap ni buat pisang goreng kalau nda pun kerepek macam ahmah(mama mv) selalu buat.

Dek kerana ada sedikit mood rajin makanya siap lah 2 bekas kontena yg size besar bukan yg biasa bekaa bubur tue..yg ni yg besar sikit kira double size dari yang selalu orang letak bubur.

Walaupun hanya 2 bekas penatnya ya ampun..mana penat mengupas..penat mengoreng..kena lagi bahang apinya...memang berpeluh habis..kiranya memang lencun lah...haha

Jadi jangan kamu mengeluh ar kalau kerepek pisang atau seaktu dengan dijual mahal biarpun sikit..tenaga dan kepenatan mereka yang membuat kena kamu ambik kira..

So kiranya kalau mau jimat atau murah kena buat sendirilah hihi..tapi penat pun kena tanggung... 

Read More

Monday, December 24, 2018

Purple untuk tema tunang

10:45 AM
Purple untuk tema tunang

Assalammualaikum

Alhamdulillah selesai majlus pertunangan adik mv semalam pada 23 12.2018 dengan pilihan hatinya orang menumbuk sabah..

Majlis pertunangan buat simple saja ..mv sekeluarga datang dengan 4 kereta saja.di sebelah perempuan jemputan hanya untuk keluarga terdekat

Tema pertunangan mereka warna purple ..so mv terpaksa lah pinjam baju adik mv...huhu...


Doakan semoga hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin

Read More

Sunday, December 23, 2018

Little pony birthday cake

10:26 PM
Little pony birthday cake
Assalammualaikum

Little pony birthday cake...request by my syamimi.Dia potong kek lewat dua hari sebab mama dia lupa nak order kek 

Mama excited bercuti ke Tenom sampai lupa pasal birthday jej nya pada 21.12. So kebetulan balik kampung mv orderlah kek pilihannya

Kek ini dikongsi dengan kakak ayu ...dorang birthday bulan yang sama cuna beza 20 hari..

Untuk kek ini mv order dari kawan abang ipar dengan harga rm85....kawan abng ipar ni orang bongawan..

0138532072 ..kamu boleh wasap atau call dia untuk tempah kek..harga berpatutan dan keknya sangat sedap..
Read More

Friday, December 21, 2018

Cili jeruk AyuDamit

2:23 PM
Cili jeruk AyuDamit

Assalammualaikum

Cili jeruk Ayu Damit ni mv order melalui instagram di bawah


Kenal atau ingat lagi ayu Oiam dulu..alhamdulillah Ayu kini bukan hanya dikenali sebagai seorang penyanyi 


Kini dia dikenali sebagai seorang usahawan ..mv start follow ig dia tak sampai 2 bulan..tapi mv suka usaha dia dalam pertanian...

Penanaman cili padi yang sangat meriah ...ini pula cili jeruk..first memang tertanya2 sedapkah nda..

Bila dah order dan smpi terus try makan..yup sedap ok ...manis masam pedas...makan dengan nasi putih dengan syur pun dah terbuka selera...

Korang kalau nak order bole follow ig nya

Read More

Tuesday, December 18, 2018

Keputusan upkk 2018

12:19 PM
Keputusan upkk 2018
Assalamualaikum 

Alhamdulillah  keputusan upkk 2018 sudah diumukan jam 11.00 pagi tadi.. Syukur ya Allah anak-anak mv lulus untuk semua 8 mata pelajaran

Abg haikal dapat 3A 3B 2C dan kakak Ayu dapat 8A.. Syukur Ya Allah.. Keputusan mereka ini diluar jangkaan sebab abg haikal percubaan hanya dapat 3A 2B 1C 1D kakak ayu pula hanya dapat 5A 3B

Terima kasih buat warga pendidik di sekolah tempat mereka belajar.. Semoga kejayaan dan kecemerlangan mereka ini diteruskan lagi untuk upsr dan sru 2019
Read More

Monday, December 17, 2018

Persiapan back to school 2019

5:49 PM
Persiapan back to school 2019

Assalammualaikum

Ready sudah  untuk sesi persekolahan 2019..anak-anda sudah bersedia? Ibubapa pula sudah bersedia kah dengan persiapan sekolah. 

Mv baru saja beli sabtu lepas.. Itu pun baru separuh... Separuh pun bajet sudah 2++ ...beli mana yang mampu.baju sekolah kosan yang sekolah bagi membantu mengurangkan kos persekolahan. 

Kalau di sabah memang ada bantuan baju sekolah untuk sekolah rendah ,anak-anak memang pakai jak baju sekolah yang diberi sekiranya muat. 

So mv tinggal beli songkok dan tudung lagi tapi itupun sikit jer. Mv recycle semula baju lama anak yang masih boleh  pakai. 

Kasut dan beg mv dah beli haritu.. Ada bajet beli sikit-sikit. Kamu sudah beli kah untuk anak? Mv beli di 101 superstore bundusan harga baju di sana kira masih mampu milik.. 


Baju tadika kemas pun mv beli d sanaa..  Mv tinggal beli skirt purple saja lagi ni untuk kakak ayu... Mau cari yang kipas belakang... Kalau tiada terpaksa beli kain dan minta jahit.. 


Oh ya esok keputusan upkk diumumkan.doakan anak-anak mv dapat keputusan  yang baik
Read More

Saturday, December 15, 2018

Final kedua piala Aff Suzuki 2018-15.12.18 -Vietnam vs Malaysja

6:44 PM
Final kedua piala Aff Suzuki 2018-15.12.18 -Vietnam vs Malaysja

Assalammualaikum

Malam ini final kedua piala suzuki aff 2018.....mari sama-sama kita menyokong harimau malaya tak kira di mana juga kita berada...

Buat  penyokong yang berada di hanoi. Ingat sokong sokong juga tapi pastikan kita tak mencemarkan nama baik negara.

Buat pemain harimau malaya... buat yang terbaik.. Pastikan kita menjaringkan gol dan menang di vietnam...

Ayuh bangsa final!!!!

Mv dan keluarga tengok di rumah saja macam biasa tapi mv mau minta maaf awal2 ar jiran jiran.. Mana tau terteriak teremosi malam ni...

Chayok chayok

Read More

Jollibee buka cawangan pertama di Malaysia

3:52 PM
Jollibee buka cawangan pertama di Malaysia
Assalammualaikum

Chickenjoy dan hidangan terkenal jollibee dijangka memenuhi selera rakyat Malaysia

15 Disember 2018-  Jollibee,restoran yang menghidangkan chickenjoy yang terkenal diseluruh dunia,hari ini dibuka secara rasminya di Malaysia dengan ramai pelanggan beratur selama berjam-jam untuk mendapat giliran mereka untuk menikmati hidangan Jollibee yang lazat. 

Apa yang menarik minat pengunjung adalah ayam goreng Chickenjoy dari menu Jollibee yang ranggup dibahagian luar dan enak didalam.Hidangan ayam yang terkenal diseluruh dunia ini, chickenjoy mendapat pujian daripada chef selebriti, mendiang Anthony Bourdain, serta pelbagai penerbitan antarabangsa seperti South china Morning Post dan Foodbest. 

Selain daripada ayam goreng yang lazat, para peminat di Malaysia juga boleh menikmati Jolly spaghetti dengan sos cita rasa manis penuh dengan hirisan hotdog,  dan yumburgers terdiri daripada gabungan klasik kepingan daging Jollibee yang diperbuat daripada daging lemvu 100% dan kuah burger istimewa

Peminat di Malaysia kini boleh mencuba menu jualan terbaik Jollibee di cawangan pertamanya di Center Point Sabah, Kota Kinabalu.  Restoran ini dibuka pada jam 9 pagi hingga 10 malam setiap hari. 

Jollibee merupakan jenama utama Jollibee Food Corporation(JFC),yang menjadi syarikat restoran Asia yang terbesar dan paling pesat berkembang di dunia. Modal pasaran syarikat telah mencecah USD 6.1 billion pada 7 Disember 2018.

Bermula hanya dengan dua buah kedai aiskrim,JFC telah berkembang sehingga melebihi  4,300 buah cawangan dan 14 jenis jenama meliputi 21 buah negara. Di Filipina, jenama Jollibee adalah lebih besar berbanding gabungan 2 pesaingnya yang terdekat.  Cawangan-cawangan Jollibee kini terdapat di 14 buah negara antaranya termasuk Amerika syarikat, United Kingdom,kanada,Itali dan emiriah arab bersatu. 

Di vietnam, Jollibee merupakan restoran makanan segera Yang paling cepat berkembang dengan lebih 100 cawangan.  Di brunei, ia merupakan restoran makanan segera #1. Di Hong kong dan singapura, Jollibee telah berjaya menarik minat warga tempat yang menjadi separuh dari pengkalan pelanggannya. 

"Ini adalah satu lembaran baru yang menarik bagi Jollibee sempena pembukaan pertama di Malaysia. Kami menjemput semua rakyat  Malaysia untuk datang dan melihat sendiri bagaimana para peminat beratur panjang bagi menikmati hidangan yang lazat seperti chickenjoy, serta layan kami yang mesra,"kata Ernesto Tabmantiong,  Ketua Pegawai Eksekutif Jollibee Foods Corporation. 

Pada bulan Oktober yang lalu, para peminat telah membanjiri cawangan terbaru Jollibee di London dan telah beratur sehingga 18jam untuk menikmati hidangan Jollibee kegemaran mereka. Pembukaan sebuah lagi cawangan di Manhattan pada bulan November turut menyaksikan orang ramai telah sanggup beratur selama 20jam dalam kesejukan dan hujan. 

"Makanan yanh enak tidak mengenal sempadan. Selain di negara sendiri,  Jollibee turut digemari di seluruh Asia dan benua-benua lain walaupun selera dan budaya mereka berbeza. Ini telah berjaya menjadikan kami sebagai syarikat restoran Asia yang paling pesat berkembang dan kami sangat gembura dengan sokongan yang diberikan. Sokongan ini memberi semangat untuk melakukan yang lebih baik untuk pelanggan dan sentiasa menghidangkan makanan yang lazat dengan layanan kami yang mesra, "kata Denjnus Flores, Presiden dan Ketua Perniagaan Antarabangsa -Eropah, Timur Tengah, Asia dan Australia. 


Read More

Friday, December 14, 2018

Majlis Exchange Gift dan Sambutan Birthday

12:55 PM
Majlis Exchange Gift dan Sambutan Birthday
Assalammualaikum...

ready to tiup lilin 
Majlis Exchange Gift dan Sambutan Birthday  pejabat MV dibuat pada 11.12.18...memang setiap tahun dibuat sekali buat perhimpunan bulanan dan sambutan birthday..meriah..tahun ini disambut dengan Setiausaha Persekutuan Sabah yang baru iaitu Tuan Nor Azri Bin Zulfakar...

Image may contain: 13 people, including Safi Suzyaney Shafie, Bibby RosSa, Honey Lee, Ritnie Cashelda, Edma Sue Edris, Sarisya Norza, Aney Laineh Ibrahim and Hamriah Haji Nurdin, people smiling, people standing and indoor
posing dengan hadiah masing2
Syarat untuk exchange gift adalah minimum hadiah adalah berharga RM50.Sekiranya tidak sempat atau tiada idea boleh beri wang RM50 dalam sampul..MV beli periuk 3 in 1 dekat Mr DIY sebagai Hadiah...harga RM52.00 bolehlah kan...MV dapat hadiah yang Tuan SUP punya iaitu bantal guling oklah kan...hihi
Image may contain: 6 people, including Ritnie Cashelda and Sitinoorlizawati Haron, people smiling, people standing and people sitting
happy birthday to all of us
sambutan birthday pula adalah bermula dari September hingga Disember..MV kelahiran November bersama 2 lagi rakan..SO dengan ini umur MV bertambah lagi setahun..SO 33 tahun sudah .alhamdulillah atas rahmatnya

Image may contain: 2 people, including A Rahim A Salim
my kembar tarikh lahir tapi lain tahun
so untuk hadiah birthday dapat;ah sampul berisi duit RM50.00 oklah kan dari tiada..bolehlah beli hadiah untuk diri sendiri haha..terima kasih atas pemberian dan ingatan dari kelab buat kami yang birthday pada bulan tersebut...

Image may contain: Suzyazreen Yap and Noorziey Fareesyah, people smiling
sama tahun sama bulan beza hari

No automatic alt text available.
hadiah exchange gift mv
Read More