Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com - All About Love

Monday, April 29, 2013

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Assalammualaikum...

Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

23 comments:

  1. SALAM KENAL ... SEGMEN YANG SAMA ... http://jmbelog.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kakak MV...Farah datang dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  3. Kakak tak guna google+ lagilah MV...

    ReplyDelete
  4. join jugak... mesti gempak

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. selmt bersegmen dear.. deqla x join la kot..huhuhu.....

    ReplyDelete
  6. Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

    ReplyDelete
  7. Good luck! :D
    jom join Mini GA dari saya,29 hadiah untuk 29 pemenang! :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-by-nurulfhmt.html

    ReplyDelete
  8. Gudluck MV.. Mieza pun join segmen ni.. Hehe! ^^,

    ReplyDelete
  9. Tumpang lalu..tumpang lalu cik akak datang nie..datang nak komen sini


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Lin datang sini dari segmen yang sama~

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    Salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. slmt bersegmen yer MV

    ReplyDelete
  14. dah follow lama dah tapi untuk segmen ni belum singgah lagi , hehe ,

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...

    ReplyDelete
  16. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. tahniah ya...

    http://www.mialiana.com/2013/05/pengumuman-pemenang-segmen-2-bloglist.html

    ReplyDelete