All About Love

Tuesday, January 28, 2014

Jadual perlawanan liga super 28.01.2014

7:29 AM
Jadual perlawanan liga super 28.01.2014
Assalammualaikum...

Mv kongsikan jadual perlawan liga super 28.01.2013...birthay abang haikal hari ni..jom tengok jadual perlawanan

Selangor vs pahang 4.45 ptg
Sarawak vs sime ar 8.45 malam
Atm vs perak 8.45 malam
Terengganu vs t team 8.45 mlm
Kelantan vs pkns 8.45 mlm
JDt vs lion xii 8.45 malam...

Nah buat peminat bola malam ni bola tengok kat tv atau stadium hehehe,,,,

posted from Bloggeroid

Read More

Jadual perlawanan liga super 28.01.2014

7:29 AM
Jadual perlawanan liga super 28.01.2014
Assalammualaikum...

Mv kongsikan jadual perlawan liga super 28.01.2013...birthay abang haikal hari ni..jom tengok jadual perlawanan

Selangor vs pahang 4.45 ptg
Sarawak vs sime ar 8.45 malam
Atm vs perak 8.45 malam
Terengganu vs t team 8.45 mlm
Kelantan vs pkns 8.45 mlm
JDt vs lion xii 8.45 malam...

Nah buat peminat bola malam ni bola tengok kat tv atau stadium hehehe,,,,

posted from Bloggeroid

Read More

Keputusan penuh perlawanan liga perdana 27.01.2014

7:18 AM
Keputusan penuh perlawanan liga perdana 27.01.2014
Assalammualaikum,...

Musim bola dah bermula so Mv berbicara sedikit mengenai bola..berkongsi keputusan semasa untuk kawan2 semua...

Semalam berlangsung perlawanan untuk liga perdana..jom tengok keputusan penuh nya....

Pbapp fc vs negeri sembilan 0-0
Perlis vs putrajaya fc 0-1
Sabah vs felda 1-3
Drb hicom vs kedah 0-2
Pdrm vs pulau pinang 5-1
Uitm vs jdt ii 1-1

Dengan kemenangan besar meletakkan odrm d tangga teratas liga berkongsi mata dengan kedah.,,sabah pula sangat mengecewakan.huhu

Sumber http://ligaperdana.sokernet.com/carta/carta-liga-perdana-2014

posted from Bloggeroid

Read More

Friday, January 24, 2014

Gerimis mengundang ukulele

2:34 PM
Gerimis mengundang ukulele

Sunday, January 5, 2014

Terpisah

8:25 AM
Terpisah
Assalammualaikum,,,,

Beban apakh yg harus ku tanggung
Dugaan apa yg perlu ku hadapi ini!!!
jujur aku tak mampu menghadapi ini

Pernahkah terfikir dan terlintas di hati
Tindakan itu melukakan aku
Menyakitkn aku

Tolonglah seminit fikirkan itu
Kalau tak seminit sesaat pun jadilah...

posted from Bloggeroid

Read More

Thursday, January 2, 2014

Waznah syamimi

10:03 PM
Waznah syamimi
Assalammualaikum...

Alhamdulillah setelah melalui dugaan berurusan dgn jabatan pendaftaran negara cawangan hospital likas,,,akhirnya surat beranak baby ji hyo selamat dibuat,,,

Terima kasih lah UTC...waznah syamimi binti velentine..itu pilihan nama buat baby ji hyo yang dah berusia 12 hari...waznah bermaksud pencari keadilan..dan syamimi bermaksud keharumanku,,,

Semoga waznah syamimi atau dengan panggilan manja "ji hyo" menjadi anak yang solehah,,mendengar kata dan disenangi oleh semua,,

Doakan mv berjaya memberi full bf pada baby syamimi,,,mv syukur sangat sebab bby tak banyak meragam..cuma dia memilih...nak mv atau hubby jer,,

Jaundis syamimi pun tak lama hari ke6 dah turun..oklah takde gambar just entry tanpa picture.. ;)

posted from Bloggeroid

Read More

Wednesday, December 25, 2013

SHAKLEE ~ Set-set yang meletop

12:31 PM
SHAKLEE ~ Set-set yang meletop
Assalammualaikum...


CS rasa best pulak terlibat dengan dunia supplement SHAKLEE ni, dapat bantu orang dan juga dapat tingkatkan kesihatan sendiri tu yang buat diri bertambah teruja hehehe....CS sendiri da guna beberapa produk dan ianya terbukti berkesan...kalau x test susah gak nk stori kat orang,,,ye dok??? Apa yang CS dah try tu...cer citer sket....jeng...jeng *saspen la sangat*

ESP....yg ni try masa pregnant 8 weeks, ada spotting (kuar darah 5..6..kali). Terus kol member yang jual sbb dengar citer boleh tambah tenaga, bekal lebih zat, cantikkan kulit dan yg penting nak kuatkan rahim..ermm diriku sangat berpuas hati, now dah masuk botol kedua. weiii tahan lama beb, dkat 2 bulan baru habis...berbaloi kan :)

Vita-C....yang ni baru try 2 minggu tapi kesannya mashaallah...jerawat yang  tumbuh sbb alahan hamil ni mula mengecut n kering, orang tepi yang da ambil pun bg repon positif, syoknya dengar customerku sangat berpuas hati...nk lebih gempak tunggu lebih lama lagi, ialah ni bukan produk yang ada kimia so takes time sket yang penting for long term x menyusahkan kita...kan.

Ostematrix....kalsium magnesium yang fungsinya lebih dari kalsium, sbb CS memang malas minum buat susu sampai 2 kali, cukup lah ESP diwaktu pagi dan ostematrix diwaktu malam. Kaki i now dah x lenguh2 lagi dan yang bgsnya tiada masalah simpul biawak. Dulu CS memang selalu kena, tengah2 best tido tetiba kejang n kena simpul biawak ni, sekarang memang da x ada lagi....ini kesah betulllll xde tipu2 nya :)

Vitamin E....hokey yang ni beli masa belum pregnant, tetiba bila Vit E sampai memang dah x boleh makan sbb dah pregnant, masa tu beli yang loose je sbb baru nak test....minggu lepas baru terfikir nak wat apa ngan benda ni kan, dari membazir baik CS try, member kata boleh wat masker so dah 3 hari tepek kat jerawat yang tumbuh melata masa pregnant ni, amboi x boleh blah kesannya....jerawat pon kering sudah,,, sekarang masih usaha menyapu setiap malam untuk hilangkan parut sket lagi...

Apa-apa pun memang CS try...cuba...test sendiri dulu produk ni untuk lihat keberkesanannya. banyak lagi produk shaklee yang memang dah terbukti hasilnya...JOM....kita tengok2 apa yang best sgt SHAKLEE ni



1. Set Kesuburan


Membantu meningkatkan kesuburan untuk menimang cahayamata :)

 2. Set Diabetis


B-Comp...GLA Complex....Zinc Complex atau Vita C


3. Set Kecantikan


B-Comp....Vita-C dan Vita E





4. Set Menyusu (ikut bajet)




5. Set Ibu Mengandung




6. Set Berpantang / Selepas bersalin



7. Set Kurus




8. Set Gout




9. Sendi / Sakit kaki

Ambil 2 pon dah ok...Ostematrix dan AJHT

Okey lah, banyak lagi nak update tapi CS rasa cukup lah untuk kali ni...lain kali kita review produk satu persatu ye....daaa sekian adanya :)



* Harga menarik kebaboommm dari CikSally

* Tak kira dimana anda berada utara, selatan, timur dan barat....barang akan sampai ke destinasi pada  harga dan tempoh yang sama




***INI ENTRY PENGIKLANAN DARIPADA CIK SALLY



Read More