Followers

Thursday, June 15, 2017

Gred purata pelajar

keputusan wani...
Assalammualaikum...

Gred purata pelajar...Sekarang nak tentukan kedudukan bukan hanya dari pencapaian gred keseluruhan..tetapi Gred purata pelajar....Macam wani keputusan dia untuk 6 subjek teras yang dinilai 4A 1B 1D...gred purata pelajar dia 1.67 dan kedudukan dia 25/49 untuk kelas dan 29/98 untuk darjah...

kawan dia..3A 3B dapat nombor 13 sebab gred purata pelajar dia 1.5...wani cakap kenapa banyak A tapi nombor jauh..huhu...susah mau fahamkan budak2...kesian juga tengok...tapi wani ada 1 D untuk BI penulisan...


Takpalah wani...lepas ni kena perbaiki untuk BI dan matematik ya..kertas BI 2 tu nak salahkan dia pun x ble sebab kertas tue gambarnya kabur,,jadi kira oklah D at least masih lulus...

MV kongsikan sedikit tentang pengiraan gred purata pelajar untuk ibu bapa semua...
credit untuk SINI


credit untuk SINI

Wednesday, June 14, 2017

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Assalammualaikum

 http://solehahshamsuddin.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html?m=1
Klik banner untuk Join
Join Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia...

Semua syarat syarat yang ditetapkan dah buat dengan jayanya.

1. Username SGShop | suzyanna
2. Id Blog | Mrs Velentine
3. Facebook | Suzyanna yap  
4. Instagram | Mrs Velentine 


Shopping raya



Assalammualaikum


Shopping raya.korang dah siap persediaan raya???Mv belum lagi ..bru beli baju untk Mv dan gegirl..

Mr velentine dan abg haikal baru nak order..tgh tgu smpi...warna pilihan kami tahun ni kuning mustard...punya lah payah mau cari...tapi bertabahlah apabila anak pndi sdh mengomel tak sedondon nanti

Sambung shopping jumaat nnt..weekend ni misi projek buat Kuih raya..so chayok2....belum ada lagi ni kuih raya...

Kamu semua sudah adakah?

Tuesday, June 13, 2017

Menang Must Love Giveaway By Aroma Scents


Assalammualaikum...

Alhamdulillah menang Must Love Giveaway By Aroma Scents..ada juga rezeki untuk MV. Tahniah juga buat semua pemenang...

Dapat set auroma scents tarvel pack 1 ...yeahh