All About Love

Wednesday, October 5, 2016

Birthday Giveaway by KasihkuAmani

12:06 PM
Birthday Giveaway by KasihkuAmani
Assalammualaikum



Syarat Penyertaan:
1. Mestilah blogger di Malaysia.
2. Sila follow blog KasihkuAmani.
3. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Birthday Giveaway by KasihkuAmani.
4. Letakkan banner pada entry.
5. Banner hendaklah dibacklink ke sini.
6. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.
7. Pemenang akan dicabut oleh Sha dan juga Suami. 


Hadiah Untuk Pemenang
Sebuah Novel X 4 orang pemenang
(Hadiah akan ditambah bergantung pada penyertaan)


Tarikh Giveaway : 01 Oktober 2016 hingga 30 November 2016
Pengumuman Pemenang : 01 Disember 2016
Tempoh Menuntut Hadiah : 01 Disember 2016 hingga 7 Disember 2016

**semoga ada rezeki menang novel ni
Read More

Faizal Tahir & Dato' Siti Nurhaliza - Dirgahayu (LIRIK VIDEO) OST Lara Aishah

12:00 PM
Faizal Tahir & Dato' Siti Nurhaliza - Dirgahayu (LIRIK VIDEO) OST Lara Aishah

Assalammualaikum...

Lagu ni first mv dengar tajuknya terus cakap mesti best ni kan...bila dengar oh ni ost drama lara aishah astro prima..lakonan fasha sandha dan nazim othman...best ceritanya....lakonan fasha pun mantap...

lama nda nampak dia berlakon...jadi terubat rindu...walaupun dulu tak berapa suka dia ni..cuma selepas dia kawin ,beranak dan jadi single mother..MV nampak sesuatu dekat dia..kekuatan...dia ni boleh jadi contoh untuk semua wanita...

Betapa kuatnya dia menempuhi kehidupan selepas perceraian.dan MV suka lakonan dia dalam drama lara aishah ni... memang terbaek..displin yang ada pada Fasha sandha inilah yang membuatkan dia menjadi salah seorang pelakon yang terbaik di Malaysia
Read More

Tuesday, October 4, 2016

Amira Othman : Hati-Hati (OST SHA DAN SHAH)

7:00 AM
Amira Othman : Hati-Hati (OST SHA DAN SHAH)


Assalammualaikum...

Ada dua jalan cerita
Duka atau bahagia
Mahu pilih yang mana
Hati masih bertanya
Lekas, aku mahu jawabnya

Jaga kau hati-hati
Takut ia dicuri
Kelak nanti kau kan patah hati
Mungkin akan terjadi
Tapi masih tak pasti
Harap engkau mengerti

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

Dalam cerita ada rahsia
Rahsia engkau, aku dan dia
Masih aku tertanya apa pengakhirannya
Lekas, aku mahu jawabnya

Jaga kau hati-hati
Takut ia dicuri
Kelak nanti kau kan patah hati
Mungkin akan terjadi
Tapi masih tak pasti
Harap engkau mengerti

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

Wahai merpati dua sejola
Jangan kau terlupa
Ikutkan hati engkau kan mati
Ikutkan rasa kau binasa

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau

Jagalah kau hati
Takut kan patah hati
Dan kali ini ku biar rasaku
Jadi kau hati-hati(credit to here)

***mv terkenan rentak lagu ni...
Read More

Monday, October 3, 2016

Periuk belangga

12:59 PM
Periuk belangga

Assalammualaikum 

Periuk Dan belangga haha... Tak DAPAT dipisahkan dengn kaum wanita..mv pun Antara yang tergolong dalam kategori ini

Mv Beli periuk pengukus ni..lama sdh Cari Klo jumpa yang nipis.. Yang Ni Dari tawau. So mv grab lah.. 

Boleh kukus masi, boleh lulus Kuih n Kek.. Pada Masa yang Sama boleh masuk sup ...boleh masak sup tulang...

Memang lah X semahal mana Janji boleh digunakan bolehlah.. Harga untuk Dia periuk ni X sampai 70 pun.. 

Mv ambil size 26 Dan 30...nnt mau Beli lagi
..
Read More