All About Love

Friday, June 3, 2016

Order Dokoh Patch Iron

8:00 AM
Order Dokoh Patch Iron
Assalammualaikum....
7pcs hello kitty 
Alhamdulillah ...ada juga yang sudi order dokoh iron patch daripada MV...masuk 3 order ni sudah 7 order yang MV terima..walaupun tak banyak sekurang2nya menambah pendapatan...
order from Tuaran 
kalau kamu orang berminat bulilah PM MV di 0168040362...buli lah bergaya di pagi raya...harga pun tak mahal bah buli runding..kalau area kota kinabalu boleh  cod/self collect ....kalau area lain boleh pos...
Order dari My Friend(Fhanim)
Jangan malu jangan segan ya kawan2
Read More

Thursday, June 2, 2016

Unduk Ngadau 2016

8:00 AM
Unduk Ngadau 2016
Assalammualaikum....
Ni lah Unduk Ngadau 2016

Pesta kaamatan sudah pun berlalu..Seperti biasa Unduk Ngadau adalah yang dinantikan...dan untuk tahun ini pemenang UN 2016 ada lah Sherry Anne dari Penampang ...Mengalahkan 6 peserta daripada Kudat, Banggi ,Matunggong,Papar, Klang Valley dan Kepayan....

Keputusan ini sedikit kontroversi kerana bagi sesetengah penduduk Sabah berpendapat ..Calon Kudat lebih layak kerana beliau berjaya melepasi tiga ujian dengan cemerlang...tambahan pula dia fasih berbahasa ibunda (Rungus)..

1st runner up(kudat )

Bukan rezeki kan...Apa2pun tahniah buat semua peserta UNduk Ngadau 2016.Mv kongsikan keputusan Penuh Unduk Ngadau 2016:-
Winners 
State Level Unduk Ngadau Kaamatan 2016.

Winner
Penampang
Sherry Anne Laujang


1st Runner Up
Kudat
Claryssa Henry Ogodong
017-877655

2nd Runner Up
Banggi
Fenny Ester Joslin.


3rd Runner Up
Matunggong
Vinny Alvionnita Sasisting


4th Runner Up
Papar
Christine Joan Charles.


5th Runner Up
Klang Valley
Patricia Elsa Jimy


6th Runner Up
Kepayan
Charmine Bartholomew


Read More

Wednesday, June 1, 2016

Wordless Wednesday #Balik Kampung#

11:32 AM
Wordless Wednesday #Balik Kampung#
perjalanan balik kampung haritu naik bas
Assalammualaikum...

Balik Kampung haritu naik bas..sebab suami kerja..Kami x sabar mau balik jadi kami naik bas duluan...Sebab bas berhenti betul2 depan rumah..
Read More

SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

8:59 AM
SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM
Assalammualaikum...


Memulakan hari setelah dua hari bercuti dengan join SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM..

Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buat satu entri bertajuk : SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM
  2. Copy Banner Segmen di atas masukkan ke dalam entri segmen 
  3. Sila Lengkapkan : Pendapat Korang Tentang Blog Shida
  4. Follow BlogFollow InstagramFollow Facebook
  5. Selesai 4 perkara di atas boleh submit url entri atau link entri dalam komen entri SEGMEN sahaja
  6. Segmen bermula hari ini 31/5/2016 (10:00 pagi) - 1/6/2016 (9:59 pagi) = SEHARI
  7. Penyertaan selepas 9:59 pagi 1 Jun 2016 tidak akan diterima
  8. Senarai Peserta akan di update dari masa ke semasa mengikut kiriman detail
  9. Blogger yang menyertai diminta terus email detail : Nama, Alamat  dan Link Entri Segmen 
  10. Email shida : admin@duniashida.com
  11. Yang ada facebook shida boleh PM melalui facebook untuk send detail ya
  12. Kad Raya akan dikirim pada Puasa Pertama 6 Jun 2016

Hadiah penyertaan : 
  • Hadiah berupa KAD RAYA LIMITED kepada semua yang menyertai
  • 3 Hadiah tambahan bagi syarat NO.3

***MV suka dengan blog shida ..ia simple,tak berat loading pun laju.Blog shida ni penuh dengan informasi.


Read More