Followers

Wednesday, May 20, 2015

Kembar Yuhanis

Assalammualaikum..
Peace sya bukan kembar  yuhanis tapi sya lebih comel kan ahaks!!
Jangan marah ar..gurau di malam hari

My Haikal Masuk Wad


Assalammualaikum

bagi dia tidor untuk kurangkan sakit
Ni cerita malam sabtu..abg haikal masuk wad sebab sakit perut..rupa2nya gastrik + dengan keracunan makanan..masa tu tak fikir panjang sebab hari jumaat lagi bawak dia ke klinik 1Malaysia sulaman..tapi masa tue Dr tue cuma bagi air garam sebab abg haikal muntah..
sakit pun sempat selfie
tak puas lagi sebab abg still muntah MV bawa ke Poliklinik sentosa...sampai sana doktor bagi ubat tahan muntah dan ubat sakit perut..tapi dia pesan kalau sakit lagi esok terus g Hospital....
sejuk sgt
Pagi sabtu elok lagi..tp petang sikit mula dah tak tahan  tengok dia dok berguling tahan sakit..tunggu abah dia balik terus gerak pegii hospital likas...memang dalam hati kalau masuk wad masuklah..dan bila kat wad macam biasalah mak dia jaga malam..sebab dia suka merenggek....

kami boleh balik sdh
pengorbanan ibu dan ayah dok gilir jaga sebab ada 3 orang anak lagi nak di jaga....isnin tenghari baru dia kena discharge...itupun still ada sakit sikit...baru harini dia pegi sekolah itupun MV paksa sebab dia dah skip exam 2 hari....

Doakan abg Haikal sihat sepenuhnya.AMin

Wednesday, May 13, 2015

Koleksi Baru aj ....


Assalammualaikum...

Ni candatan minggu lepas

tue dia navy wl,pink label & paris blue label


ni beli last week juga hari rabu


ni pun last week punya
cat paris

ni 2 minggu lepas punya
Kembali ke udara hari ni..semalam anak2 tak sihat so MV cuti....hari ni pula dari pagi tadi busy...ada sidang media CUEPACS sempena sambutan hari pekerja Negeri Sabah.....memang dah namanya keja kan..

So hari ni kita ceria pasal tudung...tudung apa???tudung aidijuma...MV kongsikan antara koleksi baru tudung AJ MV,,tak semua sebab ada yg tak amik pun gambarnya...hihi...MV ni memang dah tersuka dengan tudung AJ ni...

Syukurlah suami pun memahami...kadang2 siap tolong ambikkan nombor giliran lagi..tq mr hubby..

Korang2 ada tak koleksi tudung ni...

Monday, May 11, 2015

Kembali dan terus mencari

Assalammualaikum...

Agak lama blog ni tak berupdate..huhu..tuan tanah busy memanjang di tambah pc yg rosak...huhu...korang sihat ker???amacam setelah sebulan GST dilaksanakan....terbeban?atau macam mana...Syukurlah Malaysia MAsih aman ..huhu...

Tak mau ceta banyak pasal GST ni...xceta banyak pun benda dah jalan...kita just follow the road jer lah..pergh orang putih hancur sudah kuar....

Hari ni nak cari mood yang hilang so mulakan pagi ni dengan mengupdate blog tersayang,,,dengan berkongsi gambar2..hihi..bukan namanya MV kot klau tak share gambar...

Love my family

all about love..

my waznah syamimi..@ si sepet mama
Sekian entry kali ni..sory kalau tak sempat nak berjalan2 ke blog kawan2 ya..