Followers

Tuesday, March 31, 2015

Jadual Liga Perdana 3.4.2015

Assalammualaikum...

Sumber SINI
**Sabah akan ke Terengganu bertemu T-team..Chayok2 Sabah

Monday, March 30, 2015

HAsil mencandat Aj semalam

Assalammualaikum...
ni jer yg menarik hati
Aidijuma kuar design baru lagi minggu lepas...18 design kuar dengar2...seperti biasa MV akan turun mencandat..macam mencandat sotong jer...tapi Mv tak turun pada sabtu sebab MV kena keja...Ada gotong royong EKSA...takpe MV ni bukan jenis yg nak grab semua...asal dapat yg berminat oklah..kalau tak dapat pun xpe...

Dan semalam MV pegi cs 1b....tak ramai org kalau hari ke2...sebab tue suka pegi kalau dah petang atau keesokan hari..syukur masih ada wl pentagon..so grab 2 sebab kali ni limit seorang..jadi tak yah nak pegi dua kali...

So Mv tolong belikan untuk mak n kakak MV sekali....untuk MV 2 pink label dan 1 wl jumlahnya RM38....

Mak MV 2 PInk Label RM28....kakak MV 1 black label 1 wl jumlah RM43....MV hunting BL golden tapi dah habis so dapat 3 helai dapat koleksi pun dah ok....

Korang ada yg pergi beratur ker???MV tak larat lah nak beratur...pegi bila dah takde org..n grab apa yg tinggal...

hari ni rasmi pink label green blue roses...

Ok MV belanja satu gambar selfie dengan tudung aj baru ahaks...jangan sentap tau...hahaha

Wednesday, March 25, 2015

Best Qoute

Assalammualikum...

Sumber FB
Agree with this qoute

Monday, March 23, 2015

[OST] Asam Pedas Untuk Dia - "Dengarlah Rindu"


Assalammualaikum...




Jom layan lagu ni...