Followers

Monday, September 8, 2014

Family Day 2014

Assalammualaikum...

kakak ayu siap peluk minion tu

see wani n ag yg excited

hadiah cabutan bertuah
Ini cerita minggu lepas 01.sept.2014..sempena cuti imum hari kemerdekaan ofis MV buat Family day untuk 2014...bertempat di Beringgis Resort....MV biasalah sebagai Setiausaha sibuk sikit pada hari tersebut...

Syukurlah suami jaga syamimi..haikalayuwani buat hal sendiri...hihi...depa enjoy the game....yang penting dapat hadiah...tak banyak pun xpe..macam wani dia ikut pertandingan tiup belon sampai pecah...

Belon dah besar last2 dia buangkan angin..then lari ke arah MV..sambil cakap"mama ani dapat belon..."hahaha... see motifnya adalah belon semata2 bukan game...dia ikut game pun kakak dia paksa...dia x mau sebab dia bilang panas bah...ni anak ar...

seperti biasa ada cabutan bertuah tahun ni MV bawa balik blender jenama Philips...tahun lepas bawa periuk nasi jenama philips..Alhamdulillah rezeki...dan anak2 paling happy sebab dapat main dengan maskot Minion...pergh sampai lemas dibuatnya maskot tue///

Gambar Syamimi,MV dan Hubby takde sebab takde masa nak snap picture hihi

Thursday, September 4, 2014

Ruji Ubi DiLantik Pengarah Awam Esscom

Assalammualaikum,,,
Sumber dari Mohamad Fadzli
Sumber dari Mohamad Fadzli
Sumber dari Mohamad Fadzli

Sumber dari Mohamad Fadzli
Tahniah Mv ucapkan buat mantan bos MV iaitu Encik Ruji Bin Ubi..Alhamdulillah dimurahkan rezeki di naikkan pangkat ke Jusa C..Sebelum ni sebagai Timbalan Setiausaha Persekutuan Sabah selama 3 tahun bertugas dibawah pimpinan beliau banyak yang MV pelajari dan kerjasama daripada beliau amatlah di hargai..

Mengenali beliau adalah sesuatu yang sangat bermakna....seorang yang versatile..friendly..very independent,inovatif,pemurah,dedikasi....terima kasih atas kerjasama yang telah diberi bos...

Dan mohon dihalalkan makan minum selama ni...beliau ni mmg pemurah selalu belanja staf bawahan...dan yang paling best...dia kalau bergaul tak kira pangkat dan darjat....

Dilantik sebagai CEO @ Pengarah Awam Esscom di usia yang muda adalah satu pencapaian yang bersesuaian dengan usaha dan kebolehan beliau..MV doakan semoga Bos berjaya di Esscom...

Kami warga Pejabat Setiausaha Persekutuan Sabah mendoakan kerjaya bos di sana...Insyaallah Semoga semuanya dipermudahkan..AMin...

Good luck Bos...Apa yang pasti kehilangan bos ni dirindui oleh semua staf

Wednesday, August 27, 2014

Wordless Wednesday#Birthday Party Wani At School#

Assalammualaikum...









#wani tak senyum sebab mama dia tak datang..bukan x nak datang tp ramai org kat library..sory sayang....

#selesai temduga..kalau ada rezeki adalah

Tuesday, August 26, 2014

8 Bulan

Assalammualaikum..
tengok syamimi membongkar
belum pandai berdiri dah memanjat
si bam bam mama


siap berdiri pegang 1 tangan jer...
Waznah syamimi genap 8 bulan pada 21.8.2014...alhamdulillah di usia 8 bulan ni syamimi dah boleh duduk sendiri tanpa dibantu....gembira tengok perkembangannya....itupun MV tak perasan dia dah boleh duduk..sebab kalau dgn MV dia macam baby yang tak tau apa2 lagi..yg dia tau merangkak...

Sabtu lepas mimi kantoi sebab MV ke dapur masa tue dia tengah baring tup2 MV datang dia dah duduk...MV tengok wani n ayu takde...kalau ayu wani ada mesti dorang yg dudukkan...
bila tanya haikal dia cakap adik yg duduk sendiri...dia tiarap terus duduk....

Yeah nah maknamya dia nak manja2 dengan MV..skg dah pandai memanjat tapi belum beridir..mungkin tak lama lagi kot...hihi....doakan yea..


**doakan Temuduga MV esok tau...tq