Followers

Wednesday, July 23, 2014

Black Box(Kotak Hitam) MH17 Dijumpai

Assalammualaikum...

Rentetan peristiwa MH 17 Terhempas DI Sempadan Russia Dan Ukraine..akhirnya Black Box(Kotak Hitam) MH17 Dijumpai..akhirnya selesai juga masalah tue...macam MH370 kotak hitamnya tak dijumpai....amat sukar untuk penyiasatan...

Tapi yang menjadi tanda tanya MV bukannya penyiasatannya tetapi kotak hitam itu sendiri..mati-mati MV ingat kotak hitam tue warna hitam sekali tengok warna yang sebenarnya adalah warna merah...

Hihi...apa dah betul2 pemikiran budak-budak...kotak hitam!!black box..automatik kita akan set yg benda tue warna hitam tup tup sekali jumpa warna merah hihi..memang rasa macam orang bebal lah juga...

Lah warna merah rupanya black box ni...kenapa tak letak red box or kotak merah..ahaks...sekian jer bebelan MV...sebenarnya mmod ke laut ni..risau syamimi kat taska...MV pula meting kat ofis...

**ini entry autopublish

Celoteh sebelum Raya

kakak wani dan syamimi

sian anak mama ni demam
Assalammualaikum..

Baru berkesempatan jenguk blog hari ni...2 hari bercuti kerana syamimi demam....demam nak tumbuh gigi dan nak pandai duduk agaknya....21.7.14 syamimi dah 7 bulan cepatnya masa berlalukan...

Sedar tak sedar dah 7 bulan syamimi ni...dah pandai sebut mama,babah,abam,dan kakak....pasti nenen kalau nak susu...mam kalau nak makan...wani cakap syamimi ni gemuk pipi...tak ingat yang dia pun sihat lebih kurang jer...

Oh ya..tak lama lagi nak raya kan..MV adalah buat sikit biskut raya...Biskut kacang,biskut ulat bulu,biskut neslo,batang buruk dan popia....baru 5 jenis...batang buruk nak kena goreng dulu...popia on the way nak gulung..sambung balik lagi sebab syamimi demam tak leh gerak buat kerja..

korang dah banyak kuih raya???MV tengok kak Mimi ala mama auna tue banyak nau dah biskutnya...hihi....

Scha Selamat Melahirkan Baby

Assalammualaikum..

Assalamualaikum. Semalam, 22 Julai 2014 bersamaan 24 Ramadhan, kami telah menyambut kelahiran bayi perempuan seberat 3.17kg at 1750H. Baby & her mother are in a good shape. Alhamdulillah dan terima kasih diatas doa semua. #schawal #babyschawal #love

Sumber dari Awal Ashaari
Alhamdulillah....tahniah scha dan awal..akhirnya dah jadi ibu dan ayah kepada baby girl yang pastinya comel dan sihat...selamat datang ke fasa baru..iaitu fasa anda berdua sebagai parents....

Nampaknya raya tahun ni bermakna buat awal dan scha....Selamat berpantang SCha...Tahniah..

Wordless Wednesday#pasti ada yang lebih baik#


Assalammualaikum...

Apa yang kita minta tak semestinya akan kita dapat tapi apa yang pasti kita akan diberi apa yang kita perlu