All About Love

Thursday, March 28, 2013

Replika Kapal Terbang Air Asia**Semangat Harimau Muda**

9:30 AM
Replika Kapal Terbang Air Asia**Semangat Harimau Muda**
Assalammualaikum..

MV ada join "2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away" dan syukur alhamdulillah MV menang..Baca sini

Dan hadiah yang MV dapat dari Remy  adalah replika kapal terbang air asia yang ada tulisan "semangat Harimau Muda"...tau2 jer remy MV ni mmg suka bola...Dan yang paling teruja pastinya anak2 MV..

HaikalAyu xda...wani jer dah cukup teruja..kalau abg & kakak balik nnt pasti dorang suka...MY ofismate pun cakap"wow...mahal ni.."hehehe,..tak sangka dapat ni..kalau nak beli mmgtak lah..sebab kalau beli kena beli 3,..hehe..

Terima Kasih remy..Suka kad yang remy bagi tue

Kad ucapan tahniah

cantik kan

Semangat harimau muda...

Sangat suka hadiah ni...ayut pun dapat dia dapat warna biru...




Read More

Model Baju Tidur Yang Comel di Malaysia

7:30 AM
Model Baju Tidur Yang Comel di Malaysia
Assalammualaikum...

Model Baju tidur yang paling come Di Malaysia...kalau dulu model tudung,model muslimah cilik,model topi dan model baju Geng segar Follower..Kali ini My wani suruh MV ambil gambarnya dengan baju tidur(**kakak Ayu punya)..

Aksi-aksi model MV ni adalah datang dari dia sendiri.Sila jangan geram kalau model terlalu comel ataupun terlalu cute..(**sama jaklah tue MV)

Jom Layan gambar model Baju tidur yang di snap dengan menggunakan Hp Cap Ayam MV..Jom layannnnnnnnnnnnnnnnnnnn...


Hi nama Saya Wani

Gaya cekak pinggang

merengkan sikit badan & kepala

Gaya Peace kat Mata 

Comel tak??kak ton??oppps salah comel tak wani??

Wani buat gaya love tapi x jadi

Gaya meniarap pula

amboi senyum tue

Sudah mama ani penat(**rebut hp dr tangan MV)
Semua gambar diambil pada malam rabu..hehehe...gara2 MV dan wani yang kebosanan sebab HaikalAYu xda d rumah...huhuhu....aktiviti sebelum tidur...gambar last tue wani sudah penat mau bergaya terus rebut hp...tue yang mcm tue...


Read More

Wednesday, March 27, 2013

Wordless Wednesday#Gemuk#

8:30 PM
Wordless Wednesday#Gemuk#
Assalammualaikum...


Aku yang makin bam bam
**Ramai yang dok cakap MV makin gemuk..adui daku kecil hati tp mcm mn nak buat..makan tak tapi naik juga badan..huhu
Read More

Wordless Wednesday#Kekasih hati#

3:30 PM
Wordless Wednesday#Kekasih hati#