Followers

Wednesday, June 6, 2012

Keliru...GSF berapa ahli dah?

Salam pagi rabu yang mendung di KK ni....pagi2 BW jap mana yg sempat sebelum memulakan tugas untuk buat follow-up utk majlis perhimpunan anggota perkhidmatan awam sabah bil 2/2012.....so lepas ni tunggulah panggilan dr Ms Velentina yea wahai PA2 kepada pengarah2 jabatan persekutuan dan badan berkanun di sabah...hehehe

Diteruskan ceta....Ms Velentine sebenarnya keliru ngan jumlah GSF sekarang....ada siapa2 yang ble bantu????sebab tgk dah smpi 30 lebih org....tp bila tgk list nama Ms Velentine tiada pula..adakah Masi lagi bergelar ahli atau telah digugurkan sebab tak segar selama 2 bulan....

Sesiapa yang buli tlg Ms Velentine leraikan kekusutan sa sekarang ni.....Pleaseeeeeeeeeeeee.................tq

Tuesday, June 5, 2012

Tue dia Gambar2 utk Tatapan

Assalamualaikum....mulai hari ni...Ms Velentine akan sentiasa mejenguk rumah anda hehehe.....yeah internet dah ok...suka tak...hehehe..yang penting sa sangat suka...tahap gaban sdh..hehehe...

Hari 2 ada update kan tentang family day...ramai yang nak tgk pic..so hari ni Ms Velentine kongsikan sedikit pic utk anda semua...jom tengok...












Renung2kan...


Jangan tertekan bila lihat rakan-rakanmu sudah bernikah, biar tertekan bila lihat rakan-rakanmu bergomol (berpeluk dengan erat sekali) SERUPA sudah bernikah. -Kitab Terfaktab 


Selamat bergomol kepada yang halal, Selamat menjarakkan diri bagi yang belum bernikah. ;)

Monday, May 14, 2012

Penangan Family Day PSUPS

Salam buat semua kawan2 blogger...sorry kalo ada yang tercari-cari...tertanya2 mana perginya Ms Velentine yang cute(hahahaha,,,,cute ke???)....

Bukan sengaja mendiamkan diri tp tiada kesempatan untuk berblog...disebabkan tuntutan kerja yang banyak....dan sebab kat library internet x ok lagi...ni pun curi2 pg ofis di tingkat 7....semua tau kan Ms Velentine online kat ofis je.. sorry Cik Nur bukan x sudi menerima kunjungan tp tuannya x berkesempatan...

Berbalik pada tajuk entri...semalam ofis Ms Velentine buat family day...best giler...anak2 pun enjoy...Ms Velentine ngan hubby dpt no.3 acara lari ikat kaki..hehehe.nasib x jatuh mcm member2 lain....moment yang paling best bila pertandingan tarik tali...team TSUP vs Team SUP....and the winner is Team SUP iaitu team Ms Velentine dengan keputusan 2-1...

Tapi skg hadiah paling best ialah semua org sakit2 badan termasuklah Ms Velentine....ada sape2 sudi bg hadiah baucar utk urutan badan ke???hehehe...

Oklah miss awak2 semua