Followers

Monday, May 14, 2012

Penangan Family Day PSUPS

Salam buat semua kawan2 blogger...sorry kalo ada yang tercari-cari...tertanya2 mana perginya Ms Velentine yang cute(hahahaha,,,,cute ke???)....

Bukan sengaja mendiamkan diri tp tiada kesempatan untuk berblog...disebabkan tuntutan kerja yang banyak....dan sebab kat library internet x ok lagi...ni pun curi2 pg ofis di tingkat 7....semua tau kan Ms Velentine online kat ofis je.. sorry Cik Nur bukan x sudi menerima kunjungan tp tuannya x berkesempatan...

Berbalik pada tajuk entri...semalam ofis Ms Velentine buat family day...best giler...anak2 pun enjoy...Ms Velentine ngan hubby dpt no.3 acara lari ikat kaki..hehehe.nasib x jatuh mcm member2 lain....moment yang paling best bila pertandingan tarik tali...team TSUP vs Team SUP....and the winner is Team SUP iaitu team Ms Velentine dengan keputusan 2-1...

Tapi skg hadiah paling best ialah semua org sakit2 badan termasuklah Ms Velentine....ada sape2 sudi bg hadiah baucar utk urutan badan ke???hehehe...

Oklah miss awak2 semua

Friday, April 20, 2012

Susah sangat ke???

Jgn MaraH kalo Laki ckp x pndai MasAk..Jgn MaraH kalo mentua jeling Tak Pandai MasAK...JGn MaRAh Kalo Tiada MakanaN DrumaH Kalo Tak PanDai MasaK..Mungkin ada yg TerasA Dengar Komen X sukA Masak(Leceh n buang masa saja)...Apa SusaH Makan MakanAN TUNJUK sj..X beli Brg Mkn aLasaN Tak Masak...
JangAN Marah..SemUa tu Dari Kita SEndiRI jg Ok...Sudah2la mendaBik Dada MemBuka cerIta.yg Di Atas Tu Maha ADIL.nnti siuk ckp sal org..sal batang idung sindri lg lah terbuka...
SalAm JUmaAt Semua..Tazkirah FREE
*Salam...apa pendapat korang semua...hehehe..susah ke nak masak....jom share ngan Ms Velentine...

Sekadar untuk menghilangkan duka....

Kisah 3 Pilot yang ditangkap oleh suku kaum Kanibal, ketiga-3 pilot yg takut trsebut mmohon agar x dibunuh. Maka ketua suku kaum itu pn brkata, ‘Klau kowg sume nk hidup, kowg kena msuk hutan & bawa 10 buah yg sama jenisnya. Tapi kowg hanya ada masa 3 jam saja!’

Sblm 3 jam, pilot yg 1 pun akhirnya dtg bawa 10 epal.
Ketua Suku : "Ok, kamu dh bawa 10 bj epal. Skrg msukkan semua epal tu ke dlm lubang...... dubur kamu satu persatu. Klau kamu mrintih atau brsuara, kamu akan saya potong2!"

Dgn penuh prjuangan & ketahanan akhirnya epal prtama dpt di msukkan. Tp utk epal yg ke 2 dia xdpt mnahan sakit & terus mnjerit. Dgn kejam ketua suku td terus memenggal kepala si pilot. Maka naiklah pilot td ke syurga.

Pilot ke-2 plak dtg bawa 10 bj anggur. Dan ketua suku td terus bg arahan yg sama. 1 anggur msuk, 2 anggur, 3 anggur, tp pada saat dia nk masukkan anggur yg ke 10, ketua suku td tiba2 memotong kepala pilot ke-2.

Naik la pilot ke-2 td ke syurga & brjmpa dgn pilot-1 td.
Pilot2 : Wah, kau pn mati jgk?
Pilot1 : Ye la, aku bwk epal. Xtahan sakit! Sial tul ketua suku tu, syaratnya susah sgt! Hbs kau bwk buah apa?
Pilot2 : Anggur
Pilot1 : Anggur?? Tu kan senang! Kck je, xsakit pon!
Pilot2 : Mmg betul. Sume anggur aku hmpir masuk ke dlm lubang dh..Tapi tiba2 aku ketawa & hbs sume anggur yg aku msuk td keluar blik…..
Pilot1 : Bodoh kau! Knpe ketawa?
Pilot2 : Habis, ms aku nk msukkan anggur yg ke 10, aku nmpk pilot ke-3 bawa durian...giler ko..durian!!!
*Bah sekadar suka2 ok...jan fikir yg bukan2...Ms Velentine stress ni..hahaha...mau call byk jabatan./..hehe...bye

Thursday, April 19, 2012

7 Tahun Bersama Dan Orang Anak...Baru mau Tunang??

Salam semua...menyelam sambil minum air lagi...hahaha...layan je Ms Velentine ni..sebab penat dah call jabatan sana sini...So mau rest2 dlu...Nah berbalik kita ngan tajuk entri di atas,....rasanya ramai yg ble tangkap apa Ms Velentine mau gosip2(manja2 je & lebih2 nnt dosa)....

Dapat dak???ni pasal artis terkenal luar negara..ala...Mr & Mrs Smith 2..sape lagi kalo bukan brad pitt ngan angeline jolie yg bibir seksi 2....mati2 ingat depa dah married..rupa2nya baru mau bertunang setelah 7 tahun bersama,,,dan selepas mempunyai 6 orang anak(3 anak sendiri & 3 anak angkat angeline).....kesian kat anak2 dorang kan2..hehehe....

Bah cukup...itu jak..tutup ceta....buka ceta lain...penat men"call sana sini..tp heran baru 4.30 tp panggilan ke jabatan banyak tidak diangkat....takkan balik sdh..kalo iya pun angkat  lah....mana tau penting...nnt bila pengarah kamu tiada tempat duduk nah baru mau mengamuk..hish2x....Pasal ni lah org ckp penjawat awam ni makan gaji buta padahal bukan semua....apa komen korang???

Oklah mau sambung call balik...bye.....