All About Love

Tuesday, March 6, 2012

BAtuk yg sangat setia menemani,,,huhu..

9:46 AM
BAtuk yg sangat setia menemani,,,huhu..
salam selasa....hari ni terpaksa bawa My Wana ke library sebab pengasuh nye ke klinik..so berdua dgn wana kat library ditemani bunyi aircond...bunyi pinggan mangkuk kat dewan makan dan yang paling penting bunyi batuk Ms Velentine...huhuhu...sangat setia oh ni batuk menemani Ms Velentine..



 Pic kat atas adalah bos sya hari ni..hehehe.....bah oklah smpi cni dlu..bye...


Read More

Monday, March 5, 2012

Syukur Ada HaikalAyuWana...

4:33 PM
Syukur Ada HaikalAyuWana...
Salam semua....mood sedih sebab masa tgh layan Facebook...terklik pada Shamrulismawi Abah....sedih sebab baca pasal arwah Faris Nur Daniel...bagi Ms Velentine Beliau seorang ayah yg cukup tabah....terus teringat dengan anak2 Ms Velentine HaikalAyuWana....

Sangat2 bersyukur dikurniakan mereka bertiga dalam hidup Ms Velentine dan suami....semoga mereka sentiasa dilindungi olehNYa....Ameen...Dan semoga arwah Faris bahagia d sana..AL-fatihah....

Oklah..nak pegi ambik MyhaikalAyu kat sekolah jap..bye
Read More

Peluk Tubuh..lama sudah tak buat...

1:59 PM
Peluk Tubuh..lama sudah tak buat...
Salam Isnin yg ceria...ditemani ngan batuk yg agak2 teruk jugalah...huhuhu....mmg menganggu suasana d library tempat Ms Velentine cri rezeki..huhuhu.....mmg batuk ini jadi muzik sampingan dlm library yg sunyi sepi,,,wakakaka...

berbalik ngan tajuk d atas,,,,Ms Velentine lama sdh tia buat Peluk Tubuh,,bah jan kamu berfikiran 18Sx ok,,,ingat dlu time sekolah2,,,kalo cikgu suru diam ayat depa mesti lbh kurang ni"murid2 semua jan bising..duduk diam2 dan peluk tubuh"...mesti ada tue...peluk tubuh ni maksudnye jangan bergerak2,,,

My haikalayu dok ceta2 berdua2 pasal sekolah....cikgu sarah baik tp garang banyak....cikgu epy baik banyak garang sikit..tergelak dgr depa dok borak.....pastu my Becok Kakak Ayu cakap mama duduk diam2 n peluk tubuh,,,,Ms Velentine terdiam seketika....n teringat ayat "peluk tubuh"....

Hehehe,,,itu je sebenarnye takde apa pun...saja kongsi2..tq pada yg sudi baca,,,bye
Read More

Thursday, March 1, 2012

Kata2 renungan....

3:22 PM
Kata2 renungan....
Harta yang paling menguntungkan ialah SABAR. 
Teman yang paling akrab adalah AMAL. 
Pengawal peribadi yang paling waspada DIAM.
 Bahasa yang paling manis SENYUM. 
Dan ibadah yang paling indah tentunya KHUSYUK.
Read More