All About Love

Wednesday, February 1, 2012

Lunch Time Tp Kena Jaga Kaunter...

1:03 PM
Lunch Time Tp Kena Jaga Kaunter...


Salam jumpa lagi kita...skg ni lunch time tp kena jaga kaunter...aduiyai..perut pulak dh berdrum2 begitar..berpiano segala..punya lapar ni..Kalo tiada org d library ble gak tutup jap p tapau d cafe ni ada pulak yg baca news...hehehe..Encik lapar sa ni..tia ko kesian kah...wakakaka


Kalo lambt turun p cafe habis pulak makanan...karang terpaksa diet tak dirancang..pas 2...gastrik pun dtang..lagilah masalah...punyalah delima sa skg ni..chewah..mcm delima yg tahap maksima punya padahal pasal makan jak...huhuhu


Sa terbayang sdh mknn d bwah dkt cafe punya lah kan lapar tahap gaban sdh ni....




Bah Kuar sdh 2 org faham2 jak dia sa lapar..bah p tapau dlu..lapar ni...bye...




punya sadap ni wakakaka...
Read More

Permata Hati Ms Velentine

12:46 PM
Permata Hati Ms Velentine



Salam semua jom layan pic permata hati Ms Velentine..yg selalu Ms Velentine tatap tiap2 hari dan menjadi wallpaper hp Ms velentine...


Me N My hero


Me N my Beloved Husband




Me with wana


My Wana Yg selalu buat mulut g2


My Happy Family


My Kembar Tahun
HaikalAyu Yg selalu buat kecoh


HaikalAyu Sekolah
Adik mau buat peace tp tia jadi
kakak ayu yg suka bergaya


Kakak N Adik


HaikalAyu Psing D library(*tempat keja Ms velentine)




bye...



Read More

Bintang By budak Kaca mata

10:27 AM
Bintang By budak Kaca mata


Ku pandang diatas awan
Ku lihat bintang melambai
Ku hulur tangan menggapai... Tetapi tiada sampai
Ku tahu bintang menunggu namun apalah dayaku
Ku hanya mampu meratap
Di dalam ratapan sayu...


Bintang kau jangan bersedih
Bintang kau jangan menangis
Tiada mampu ku ke sana walau telah direncana
Bintang kau tinggi di atas
Ku duduk rendah di bawah
Hidup mu berteman bulan bukan insan kekurangan


Bintang jangan terus begini...
Nanti malam mu tiada berseri
Kita akan tetap bersama untuk selamanya...
Cuma lain suasana


Bintang hentikanlah...
Tangisan yang akan menyiksa diriku
Bintang dengarkanlah...
Ada satu pesanan terakhir dariku
Bintang kau pergilah...
Kerna itulah yang terbaik untukmu


Bintang
Percayalah hanya engkau satu di dalam hidupku
Bintang




Layan lagu ni teringat masa bercinta dlu..hehehe...layan jiwang jap..sangat suka lagu ni...sebab masa bercinta dlu Mr Velentine selalu nyanyikan lagu ni utk Ms Velentine.....sebab dlu kami bercinta sms ngan call je...dh 1 tahun bercinta baru see face 2 face...alhamdullilah cinta 2 smpi ke alam peerkahwinan...dan berharap kekal hingga ke akhirnya....


walaupun suara my Velentine x semerdu suara BKM tp still mengusik jiwa ni...chewah...always love you forever n ever... My Velentine... N My HaikalAyuWana
Read More