Followers

Sunday, January 25, 2015

TAdika Sudah

Assalammualaikum...
pergi sekolah muka keta

posing duck face
Pejam celik pejam celik..dah 5 tahun MY wani Syazwana.....Dah tadika..seperti biasa pilihan terdekat KEMAS....Insyaallah walau di mana kita hantar anak utk belajar walaupun sklh kerajaan anak2 akan pandai juga membaca...kuncinya ibu bapa kena turut bersama mengajar anak di rumah...

Selamat datang ke alam persekolahan wani...belajar rajin2 ya kakak..Wish u Good luck

Saturday, January 24, 2015

U Are My Soulmate,BFF.

Assalammualaikum..

My soulmate
Mood jiwang pula harini...hihi..nampak misi untuk aktifkan diri dengan blog belum tercapai lagi...sebab MV baru juga balik dari kursus baru2 ni....kesian terabai pula blog..hri ni share MY BFF...

Cinta hati MV....walaupun orang bilang dia kopi MV susu,,tapi MV menerimanya seadanya...itulah kami kopi susu..hahaha

Sebenarnya tak tau nak tulis apa ni...MV keja ni ..jaga bilik seminar..tue yg berkesempatan tgk blog ni...sempat juga tadi grab adijuma black label..walaupun mak ai panjang barisan hahaha

Wednesday, January 14, 2015

All About Adijuma.

Assalammualaikum...

Antara Koleksi tudung adijuma..

Nah belanja kamu gambar MV yang cun dengan adijuma(**jangan muntah yer...)....dah terjebak dengan AJ ni....esok nak pergi grab skirt dia..nnt MV share....isnin lepas Beli Black Label dr 49 diskaun ke 29,,,,hihi...

Siapa pengemar tudung AJ..angkat tangan....

Glitterati Balik.

Assalammualaikum...


CPUV banyak tapi tak masyuk sebab tuannya malas

Semalam MV update cakap status Nuffnang dah jadi NOn Glitterai..tup2 pagi ni bukak dah jadi Glitterati semula..hihi.tq NUffnang....Sorry MV dah lama tak updated....bukan apa kekangan masa busy hujung tahun buat MV takde masa nk mengupdated,,,


Kawan2 semua apa khbar..sihat???BR1M dah dapat..kalau dah,Syukur alhamdulillah..boleh buat belanja....hihi...Hari ni MV akan singgah mana2 blog yg MV sempat ya...x banyak kot dalam 5 hingga 10 blog...

Bagi semangat utk naikkan semula Pageview n UV blog yang tak seberapa ni..Klo ko rajin datang blog ni..and nampak iklan2 cubit3 manja lah iklan2 tue ya

Tuesday, January 13, 2015

End Of Year 2014

Assalammualaikum...


Ya Allah napa lah blog ni terabai..sedih bila bukak  nuffnang status pun dah non-glitterati...huhu,...siannya MV,,,,kena usaha balik ni.....sebenarnya entry dah lama nak publish tapi asyik ada gangguan....


SO hari ni publish ceritera  kisah penghujung 2014 jom layan



bilik menunggu




see tgk mimi...ada2 jer


abah n wani posing dalam flight


mana muka MR velentine..


mata sepet syamimi


abg haikal sempat lagi menyibuk


moyang my hubby


abaikan posing MV tue yer


saya dah pandai jalan lah


mari buli kakak ayu


berat lah adik ni


mari buli mama pula


posing ala2 love dr mama n mimi


katanya itu tongkat sakti kuasa frozen...


nak jadi kuat katanya




panas2 pun tetap nak posing


si kaca mata


peace


kami berempat


we are one family
*gambar masa pergi labuan haritu naik flight sebab dapat tiket free

Tuesday, January 6, 2015

orang ke-2 tertinggi di dunia

Assalammualaikum...




Posing dgn orang ke-2 tertinggi di dunia..terasa diri yang rendah ni bertambah rendah....gambar ni di ambil dekat Dewan Bandaraya KOta Kinabalu.....masa gambar ni just bagi sumbangan ikhlas dr kita....

Wani takut dengan org ni tinggi sangat..hihi.....

1 Tahun Sudah

Assalammualaikum....

Semoga membesar jadi anak yg sihat
Agak lama tak mengupdate...huhu kesibukan melanda diri ini..chewah pergh ayat nak sedap jer..hari ni nah menempek gambar anak gadis MV...SYamimi yang telah selamat menyambut birthday nya yang pertama pada 21.12.2014,,,,

Alhamdulillah syamimi masih lagi menyusu badan..dan pandai jalan,,,gigi pun dah ada...skg dalam proses nak bercakap pula....DOakan anak ibu ni sentiasa sihat dan jadi anak yang solehah membanggakan ibu dan ayah....

Jangan nakal2 tau..syamimi masih lagi berada di Taska lama...cikgu2 pun sayang kat dia....membesar dengan sihat ya adik....

**akan membalas kunjungan kmu....sedang misi balas hutang lapuk,.,,